~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 19. rész - "The Dragon"

Felicity és Oliver még mindig magukra vannak utalva, hogy felvegyék a harcot Díaz ellen. Azonban Oliver külön kérte feleségét, hadd csinálja most önmaga, egyedül a dolgokat. Felicity azonban nagyon aggódik férjéért, hiába próbálja Oliver az ellenkezőjét bizonyítani Felicity-nek. A lány Curtis-szel is közli, hogy többé már nincs csapat, hanem Oliver egyedül van. Mielőtt Oliver elindul egy újabb veszélyes küldetésre, Felicity egy csókkal próbál meg erőt adni férjének, miközben Díaz veszélyes lépésre készül... The CW: 2018. április 19. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Modulozgatás

2015.02.27. 13:11, Piper

Halihó!! Ma egy óriási meglepetéssel készültem a mi drága Olicity-fanjainknak!! Remélem nagyon fog tetszeni nektek és jó értelemben fogtok érte megzabálni, nem rossz értelemben! Egy kicsit elővettem a kreativitási tehetségemet és mivel bölcsész karra készülök, kicsit eljátszadoztam a rímekkel! Aztán kijött belőle egy helyes kis Olicity-s versike. Ezt megtalálhatjátok az "Olicity" menüben, "Versbe foglalva" néven. Amint megy előrefelé a sorozat, folyamatosan bővíteni fogom a végéig! Nos remélem elnyeri mindenki tetszését ez a nagy meglepi!

Puszi

Piper

Véleményeket, ha lehet!

23:50 Halihó! Gyorsan még egy érdekesség Emily-ről! Nézelődtem a neten és annyi külföldi rajongói lap van a színészekről, mint égen a csillag! Különösen Emily-ről és Stephen-ről! A két főszereplőről. Az egyiken észrevettem egy érdekes hírt, a wikipedián és IMDB-n is már fent van, Emily szerepet kapott, - egy Patty McGuire nevű lányt fog alakítani - egy új 2015-ös "Brooklyn" címet viselő filmben, biztos tökéletesen fogja ezt a karaktert is alakítani! Jó éjszakát mindenkinek! Olyan furi lesz "Felicity-t" valahol máshol is látni, ahogy anno a TVD-ben "Oliver-t" is. Már megszoktam, hogy csak ezeket a karaktereket alakítja a két színész, így olyan varázslatos, persze nagyon örülök, hogy szárnyal a karrierjük.

Végre felcsillanhat a remény - Olicity bomba aktiválva!

2015.02.27. 09:17, Piper

Sziasztok! Amennyire elvehette a kedvünket az utóbbi időben az Olicity, mától épp annyira meghozhatja ez az időszak a reményünket! Nagyon gyorsan be fog gyógyulni az a seb, ami jelenleg ott garázdálkodik az Olicity-s szívünkben!! Styke-tól kaptam némi jó hírt és én is ránéztem gyorsan Marc tumblr-jére és remek híreket kaptam! Egyébként ez várható volt! Egy óriási hullámvölgy után, végre kárpótolnak minket!! Én mondtam, csak idő kérdése lesz!! És most nézzük a legfrissebb szaftos morzsákat!! Vigyázat, Spoileres lehet!

Olicity-riadó:

Mint hála égnek gondolhattuk, Marc csak ugratott minket azzal kapcsolatban, hogy Felicity terhes. Ezenkívül nagyon Olicity-s rész lesz a 3x16, a 3x17 és a 3x19. rész is!! Gondolom, a 3x18. csak azért nem, mert Felicity nagyjából az egész részben kómában lesz, szerintem. De ha már Oliver ott aggódni fog érte, nekem már az is öröm lesz!! Aztán hamarosan elképzelhető, nem csak a Zöld Íjásszal, de a Zöld Szörnyeteggel is találkozhatunk majd, Oliver személyében. Ugyanis a 3x16-ban fény derül majd arra, - ha minden igaz - hogy mi történt Felicity és Ray között, nos itt csak annyit, hogy Oliver egyáltalán nem lesz elragadtatva a hírtől!! Továbbá Oliver döntését nagyban befolyásolhatja majd az, hogy az új Ra's legyen, ha értesülni fog a Felicity-Ray románcról. Most valószínű, hogy Oliver-nek hamarosan felnyílik a szeme és végre kiveszi a fejét a seggéből! Nem hinném, hogy hagyja Ray-nek Felicity-t, ráadásul Ray hamarosan távozni fog! Juj, mi lesz itt, már alig várom a szünet utáni epizódokat!!!! <333 No ki van még így, mint én és ki mit gondol a folytatásról, kíváncsian várjuk!!! Én éreztem, hogy most fog igazán felrobbani ez a bomba, már alig várom, hogy engem is "eltaláljon"!!!

Az Olicity-n kívül olvastunk egy igen érdekes hírt is, vajon igaz lehet? Sara vissza fog térni? Ez engem meglep. De lehet köze lesz ahhoz a bizonyos forráshoz, amit úgy hívnak, hogy Lazarus Pit? Jól mondom?!

Egyébként visszatérve az Olicity-re. Oliver lökte Felicity-t Ray karjaiba, viszont Ray meg átvágja Felicity-t, az öltözékkel kapcsolatban, szal már csak ezért is halálra lesz ítélve ez a kapcsolat, no meg Oliver féltékenysége miatt is, gondolom... De erről bővebben majd a kritikámban...

Forrás: #1

Ezek után kinek kezdődik még jól a napja?? Ezt nem hiszem el ilyen jó hírek Olicity-ről és Fiorelláról is, boldogabban nem is kezdődhetne ez a napom, komolyan mondom!!

Joggal mondhatom, hogy ezentúl a március lesz a kedvenc hónapom?!

Arrow 3x16 - Az ajánlat promo és epizódismertető

2015.02.26. 11:44, Piper

Aktuális rész ismertetője: Oliver pont akkor tér vissza amikor a legnagyobb szükség lesz rá, mert éppen egy aljas gonosztevő tartja rettegésben Starling City lakóit. Nyssa tesz egy ajánlatot Laurel számára. Eközben Thea-nak is meg kell bírkóznia a helyzetével. Lance kapitány pedig igyekszik kizárni mindent, ami csak Laurel-re vagy az Íjászra emlékezteti őt...

Szavazz az OLICITY PÁROSRA az alábbi linken!!

De javu a múltból kontra boldogság a jövőben? - Piper teóriája

2015.02.26. 08:19, Piper

A mostani cikket csak az olvassa el aki látta már a mostani rész lényegét "Olicity-s szempontból"!

Hát hol is kezdjem... Ugyan én a mai epizódot még nem láttam, viszont nem bírtam ki Felicity-Oliver jelenetek nélkül, így azokat megtekintettem. Először is fel voltam készülve a legrosszabbra, mégis látni még szörnyűbb volt ezt a bizonyos előre borítékolható éjszakát. Egy pillanatra úgy éreztem bánatomban szívesen megmásznám a Monte Everestet, hogy egy kicsit levezessem a feszültséget. Jó pár percet kellett pislogjak az ágyban, mire erőm volt felkelni! Továbbá elég nagy önuralom kellett, hogy annál az omniózus jelenetnél ne hajítsam el az okostelómat, kár lett volna érte! De közben ott lebegett a szemem előtt, az alábbi teóriám. Éppen ezért is nyugodt vagyok és tudom, hogy ez csak egyfajta ijesztgetés volt és Felicity sem lesz terhes meg hasonlók. Sőt sokkal inkább egyfajta bosszú volt ez, mindjárt ki is fejtem itt mire gondolok! És mielőtt elolvassátok a teóriámat, adnék egy jó tanácsot nektek és szerintem Ezinem is egy véleményen lesz velem! Fogjátok fel ezt úgy kedves Olicity-s fanok, mint egy szükséges rossz!! És lebegjen előttetek/előttünk Stephen mondata! Amit arról mondott, hogy a sötétség után majd újra kisüt a nap...

És akkor nézzük én most mire gondolok. Úgy gondolom a mi szempontunkból elég reálisnak fog tűnni a teóriám a jövőre nézve! Egy részéhez ihletet adott néhány Olicity-fan másrészt viszont teljesen saját teória!! Lapozz, mert hosszú lesz!!

Ray Palmer lesz Malcolm megmentője?

2015.02.25. 15:59, Piper

Ugyan nem Olicity-s hír, mégis nagyon érdekesnek találtam ezt a teóriát. Egy friss online cikk azt elemzi, hogy ki fogja megmenteni vajon Malcolm életét? Úgy néz ki Oliver és Diggle sikertelenül indulnak a megmentő hadjáratra, mivel elkapja őket Ra's al Ghul. A cikk szerint ez időre egy új hősre lesz szükség, aki nagy valószínűséggel Ray Palmer lesz. Erős a gyanú arra, hogy esetleg ő menti majd meg Malcolm Merlyn életét. Eközben pedig Felicity mindent elkövet az ellen, hogy Ray öngyilkosságot kövessen el, ezzel a tettével. Érdekes lesz a dolog kimentele!

Annyit még hozzá tesz a cikk is, hogy óriási fordulat várható a 3x15 végén és szerintem (szerk.) a szerelmi háromszög is megnyílik majd...

A cikket innen fordítottam: #1

Ti mit gondoltok erről? Ray lesz a NAGY megmentő a következő epizódban, aki a csapat segítségére siet majd?

 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt