~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Mosolyok, visszatérések, új szereplők? - Mit tartogat az Olicity és az Arrow?!

2015.03.14. 20:21, Piper

Nos, picit nézelődtem erre arra és találtam a neten néhány információt kedvenceinkről. Hűha, nagyon kíváncsi leszek, meg néhány egyéb spoilert is hoztam most nektek! Azonban egy valamit még érdekesnek találtam, mielőtt megosztom a finomságokat veletek! Ahogy nézem igazi "facebook-os - összefogás" alakult ki az Olicity-s rajongói lapokon, hogy a 3x20-as részből nem szeretnének spoilerezni, inkább megvárják a meglepit, legalábbis én ezt vettem ki. Várjuk meg mi is a részt, vagy hozzunk spoilert, ha megtudunk valamit, ti mit szeretnétek?!

Nézzük a vegyes spoilereket, ami némi Olicityvel is kecsegtet nekünk:

Elvileg tovább viszik majd a gyerekszálat. Zatanna-ról is szó esett, hogy megjelenik, mint DC karakter, de vele más tervei vannak Marc-nak. (Na most én Zatanna-t úgy tudom, hogy valami bűvésznő, legalábbis a Smallville-ben az volt.) Asszem a képregényben is nem lesz hiány Olicity-ből. (Már rajta vagyunk, hogy valahogy beszerezzük nektek is!) Állítólag Diggle exe visszatérhet a 4. évadban, ő volt Carly. Nagy eséllyel a 4. évad témája a CSALÁD lesz!! Ha minden igaz az Olicity rajongók tökéletesen elégedettek lesznek a 3x17-tel, mert utána nem jön Olicity-s rész. (ez franciául volt, remélem a végét is jól értettem) Lehetséges, hogy Felicity még szerelmet vall Oliver-nek a 3. évad fináléáig...

Most kicsit nehezebb dolgom volt, ugyanis az angol forrás még csak-csak, na de francia forrásból is dolgozni, higgyétek el nem túl egyszerű! Mindenesetre igyekeztem helyesen fordítani mindent!

Első és másodlagos forrásaink: #1 #2 #3

Szeretnénk tájékoztatni titeket arról is, ha bírjuk még éjfél után Ezinnel, elképzelhető, hogy élőben hozunk néhány frisst a mai eseményről, de ez még kicsit kérdéses!!

Na, ezek után ki várja már a 4. évadot? Asszem ott kamatostul kárpótolni fognak minket Olicityseket... 

Smoak mama és Lance kapitány románca - Új szerelem a levegőben??

2015.03.14. 18:51, Piper
Köszönjük a 17000 látogatót!!

Ugyebár, csupán néhány  óra és elkezdődik a LA-i rendezvény, amit már kitörő izgalommal és örömmel várunk! Most el is kezdett szállingózni néhány spoiler a sorozattal kapcsolatban. Azonban ami a legérdekesebb az az új románc, amit Lance kaptiány és Smoak mama között rebesgetnek. Ahogy azt korábban már többen is megjósolták...

Hamarosan elérkezünk a 3x18. epizódhoz, ahol újra visszatér majd Felicity anyukája. Ugyebár ez a rész rá és Lance kapitányra is fókuszálni fog. Talán elképzelhető, hogy köztük is lobban majd valami szikra? A TVline-nak adott interjúból megtudhatjuk, reménykedhetünk-e abban, hogy Smoak mama hamarabb megtalálja-e a boldogságát mint drága egyetlen kislánya?

A cikk szerint nagyon jól mutatna együtt ez a páros, hiszen Laurel-nek most elég melankólikus az apukája, Felicity-nek pedig ilyen "izgő-mozgó" típusú anyukája van. Ha jól értelmeztem Charlotte-ot kérdezték és ő annyit válaszolt, hogy a két karakter annyira más, de mégis őrülten tökéletesek lennének együtt! Charlotte szerinte Lance megérdemelne már egy szeretetteljes életet.

Aki jobb angolos, végig elolvashatja a cikket, az alábbi linken.

Fordítás: #1

Ti mit gondoltok, szeretnétek Lance papát és Smoak mamát együtt látni?

Így Felicity és Laurel szinte testvérek lennének, egy családként és úgy látszik valószínűleg kizárásos alapon, Roy-tól kell majd búcsúznunk, hogy már ilyen cikk is napvilágot látott, hiszen akkor mi értelme lenne Lance-nek egy új románcot behozni, ha úgy sem maradna életben??!!

Egy kis meglepi játék - Szigorúan lány fanoknak

2015.03.14. 16:39, Piper
Ha lesz igény rá, fiúknak is készülhet!

Úgy döntöttem készítek egy kis tesztet, hogy kicsit megint interaktívabb legyen az oldal. Szeretném, hogy - akinek van kedve - kitöltsétek a kvízt és a bővebben mögött megláthatjátok azt is melyik leányzó szerepe lenne a tiétek az Arrowban. Arra kérek mindenkit ne a kedvence szerint csinálja végig, - hogy márpedig én Felicity leszek és kész - hanem tényleg őszintén, másképpen megölitek a játék élményét. Remélem tetszeni fog, Ezinem ezt neked is küldöm. Összesen 15 kérdésre találhattok különböző válaszokat és három lány közül lehettek majd egy. Azt csak a bővebben fogjátok meglátni kik ők! De szerintem hamar rájöttök! Jó szórakozást! Remélem tetszeni fog, - ha fiúk is szeretnének ilyen kvízt jelezzék! - kezdjük is:

1. kérdés: Hogy reagálsz arra, ha megbántanak?

a. dühös leszek és keményen visszaszólok
b. szomorú leszek és elviharzok
c. mit érdekel engem, inkább bulizok egy jót

2. kérdés: Melyik állat lennél?

a. anyatigris
b. hattyú
c. süni

3. kérdés: Melyik elem áll hozzád a legközelebb?

a. tűz
b. víz
c. fém

4. kérdés: Hogy viseled el ha nagyon rossz időszakon mész keresztül?

a. nyugatókkal
b. sírok
c. berugok

5. kérdés: Melyik szak-szakirány áll a szívedhez legközelebb?

a. bölcsészettudomány; társadalomtudomány, jogtudomány
b. informatika, számítástechnika, biztonságtechnika, matematika
c. üzlet, közgazdaságtan
 
6. kérdés: Milyen hajviseletet részesítesz előnyben?
 
a. kiengedett, hosszú haj
b. hosszú lófarok
c. rövid frizura


7. kérdés: Melyik a kedvenc színed?

a. fekete
b. piros
c. zöld


8. kérdés: Mennyire ápolsz jó kapcsolatot a testvéreddel?

a. hullámzó a kapcsolatunk
b. nincs testvérem
c. nagyon közel áll hozzám, időnként civakodunk, de bármire képes vagyok érte


9. kérdés: Melyik ételt szereted a legjobban az alábbiak közül?

a. saláta
b. hamburger
c. kínai kaja


10. kérdés: Melyik a kedvenc italod az alábbiak közül?

a. vörösbor
b. kávé
c. tea


11. kérdés: Melyik szimbólum jelképez téged a legjobban az alábbiak közül?

a. kard
b. szív
c. maszk


12. kérdés: Hogy reagálod le, ha olyasmit kell eltitkolj, amit sosem gondoltál volna?

a. vállalom a kockázatot
b. meglepődök, megijedek, de természetesen megtartom
c. nem tudom mi lenne a leghelyesebb döntés, elmondani vagy megtartani


13. kérdés: Hogy reagálsz, ha féltékeny vagy?

a. mérgesen
b. csendben szenvedek
c. hevesen, tettekkel


14. kérdés: Melyik öltözéket részesíted előnyben?

a. elegáns
b. divatos, nőies
c. laza, lenge cuccok


15. kérdés: Melyik a kedvenc elfoglaltságod az alábbiak közül?

a. sport
b. számítógép
c. bulizás
 
és most lapozz tovább...

Nanda Parbatos - Rajongói teóriám

2015.03.14. 09:38, Piper

Hát, halihó mindenkinek ismét! Csodás napra ébredtünk Arrow és Olicity szempontjából, ugyanis Amerikában a mai napon kerül megrendezésre a PaleyFest esemény, melyen minden kedvencünk részt vesz a soriból, aki csak számít! Természetesen, amint szivárognak ki szaftos infók, mi ugrunk is, mint a bolha!
Na, most viszont egy újabb sajátos teóriával készültem nektek. Sőt, inkább már-már fanfiction az egész, mert, hogy ez teljesül erre akkora esélyt látok, mint hogy én olimpiai aranyérmet nyerek a 2016-os Rio de Janeiro-i olimpián kajak-kenuzásból, de azért leírom nektek, mégis csillapítsuk az Olicity-s és Arrow-os hiányunkat, hátha mégis valami hasonló történik. De aztán nemám szavamon fogtok, ha tényleg bevállik, mert nem kicsit kéne güriznem, hogy egy év alatt elsajátítsam a a kajak-kenuzás fortélyait. ;)

Ja és köszi, a tegnapi 300 feletti látogatottságot! Ezzel ismét egy újabb rekordot döntöttünk!!

A "bővebben"-t lapozva elolvashatjátok elvetemült egy Olicity-s teóriámat, aki kíváncsi rá...

Modulozgatás

2015.03.13. 09:55, Piper

Halihó! Hűha, egyszerűen köszönjük a tegnapi látogatottságot! Majdnem 300-an voltatok kíváncsiak a lapra. Összesen 296-an néztetek fel a lapra! Hihetetlen látogatottság! Nagyon szépen köszönjük! Ezzel ismét egy rekord dőlt meg! Hamarosan hozom a modulfrisseket! Addig is reménykedjünk abban, hogy a fenti pillanat nem csak egy fan-art lesz, hanem hamarosan a valóság is!
11:17 No, hát nyitottam egy új modult "Király és Királynő hasonlat" néven. Nagyon kíváncsi leszek kinek, hogy nyeri el a tetszését! Ugyanis én felfedeztem több történelmi hasonlóságot is az Olicity páros között, eddig nem is gondoltam volna, de ez tényleg egy újabb oknak tűnhet az Endgame-re, ha elolvassátok, rájöttök miről beszélek. Persze ez nem garancia és tényleg csak úgy jól mutatott a képernyőn, de eljátszhatunk a gondolattal. Az új modult a közös menüben találhatjátok!!

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!