~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 10. rész - Divided

Jóllehet Felicity és Oliver összeházasodtak, most olybá tűnik ismét csak hármukra, az OTA-ra számíthatnak. Ugyanis a Team Arrow feloszlani látszik, pont akkor, amikor mindenkinek a legnagyobb szüksége lenne a másikra. Oliver biztos benne, hogy hárman is elegendőek lesznek Cayden és Laurel megállításához, ám a Zöld Íjásznak valami olyasmivel kell szembesülnie, ami miatt arra kényszerül, hogy egy új szövetségest vonjon be a játékba. Eközben Dinah pedig ismét közelebb kerül Vincent-hez... The CW: 2018. január 18. csütörtök félévadnyitó!

Magyarország:

5. évad 21. rész -  Tiszteld atyádat!

Chase egyre inkább kezdi sarokba szorítani a csapatot és tovább rontani Oliver esélyeit. Ezúttal Oliver édesapját célozza meg, amivel tovább ronthatja legnagyobb ellensége lelkét. Oliver megmutatja Thea-nak az édesapjuk videóját...  Cool TV: 2018. január 13. szombat 14:10


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Modulozgatás

2015.02.02. 09:50, Piper

Halihó. Szép reggelt mindenkinek. Ma is folytattam Felicity menüjének a feltöltését. Ismét nyitottam egy új modult is "Hibái" néven. Senki sem lehet tökéletes, mindenkinek vannak hibái, még a kedvenceinknek is. Ma még várható újabb kiegészítés és képözön kedvencünk menüjében. Amint eszünkbe jut valami érdekes a leányzóval kapcsolatban, mindig nyitunk róla új modult. Hamarosan Oliver menüjében is bővítések várhatók majd.

18:17 Ahogy ígértem, Felicity-nél több modult is bővítettem, plusz már olvashattok egy vadonatúj modulról is a leányzónál, "Kedvencei" néven. Itt bővebb infót tudhattok meg, - egyelőre - a kedvenc színeiről és tárgyairól! Kellemes olvasgatást!

Olicity mozifilm trailer - egy brutál jó rajongói fanvideó

2015.02.02. 00:00, Piper

Modulozgatás

2015.02.01. 16:11, Piper

Szép február elejét mindenkinek! Nagyon örültem, amikor láttam ma Ezinem megelőzött a frissekkel. Nagyon érdekes teóriára lett figyelmes és szerintem is hatalmas lenne, ha ezt a szálat belevinnék, rendesen megdobná a már így is tökéletes sorozatot meg mi is örülnénk, persze.

Én ma ismét Felicity moduljain igazgattam, néhány modult kicsit átírtam és kibővítettem, továbbá folyamatosan töltök fel sokkal jobb minőségű képeket a menüjébe, mint előtte voltak. Lassan már mindegyik Felicity-s modulhoz elkészülnek a képek. "Felicity háza" modulnál egy teljes képcserét hajtottam végre. Remélem tetszeni fognak az új képek. Ma még jó pár változtatást észrevehettek majd kedvencünk menüjében.

Hamarosan Katie Cassidy a tévében! Az RTLII-n lesz egy film, "Csajok Monte Carlo-ban", amiben Cassidy az egyik főszereplő, Selena Gomez mellett. Érdekes, nem rég volt Brandon Routh egyik filmje is az RTL KLUB-on, ezek bárcsak valamilyen jelzések lennének felénk...

Felicity a visszaemlékezésekben?

2015.02.01. 11:20, Ezin

Figyelem! Ez csak egy teória, ne legyenek magas reményeid ezután!

Az jutott eszembe, hogy talán több összefüggés van ebben az Alfa és Omega-vírusban amit Maseo és Oliver üldöz Starling City-ben a 14. részben. A vírust Felicity írta és képes átvenni egy egész rendszer fölött az irányítást és senki nem tudja megállítani csak ő, de az OMAC vírus, ami a képregényekben nanotechnológián alapuló vírus, ami lehetővé teszi Brother Eye (emlékszel? Cooper ezt a nevet kapta a 3x05-s részben) műholdját, hogy átvegye fertőzött emberek felett az irányítást és átalakítsa őket elme-vezérelt gyilkosokká.

Most nem rég Marc válaszolt egy olyan kérdésre ahol azt kérdezték hogyan lett szerelmes Oliver Felicity-be és írta, hogy kíváncsi lesz a rajongók reakciójára a 14. részre. Miért válaszolna úgy hacsak nincs valami a 14. részben, ami megérintené a társulásuk idővonalát? 

Van egy lány a fandomban aki már többször is leírta, hogy szerinte az 103-as cuki találkozás nem a TELJES történet, de az emberek  mindig feldúltak volna, mintha piszkálódnának egy féltett dologgal... de tényleg, Oliver mondani akart neki valamit a 3x01-ben a randijukon, mielőtt a rakéta becsapódott. És Felicity 2009-ben diplomázott. A visszaemlékezések 2010. márciusában lesz amikor a 14. részt adni fogják. Rengeteg idő arra, hogy azt csináljon amit akarjon, ahol szeretne.

Ha a munkáját elvették és valami gyalázatos dologra használják aminek köze van a vírushoz ami után Maseo és Oliver nyomoz... nos nagyon hosszú ideje spekuláltak már többen is, hogy Felicity nem véletlenül van a Queen Vállalatnál, hogy Olivernek valami köze van hozzá. Most már tudjuk, hogy 2010 tavaszán visszatért Starling-ba. Hol volt Felicity? Milyen érdeklődés alakult ki iránta Waller szemében miután Coopert besorozták? A 3x05-ben amikor mesél Cooperről és a vírusról, Oliver megkérdezi őt, hogy miért nem mesélte ezeket.... és a viszontválaszban megkérdezi Olivert, hogy tudunk-e töredékét is a múltjáról abban az 5 évben amíg távol volt? Mm hmm.

Azon is ellehet gondolkozni, hogy Ray okos-órái szerepet játszanak ebben. Feltűnő, de értelmetlen és gyanús volt a 3x01-ből. És most Mama Smoak-nak is van egye. És azt is tudjuk, hogy Ray azért vette meg QC-t, hogy hozzáférjen az OMAC projekthez, bármi is az amit elhanyagoltak. Ray egyenesen kijelentette a 305-ben, hogy készített olyan dolgokat amik nem tűntek nagyon fontosnak, de a legjobb találmányokká alakultak... mondta válaszul amikor Feliicty bűnösnek érezte magát a vírus miatt.

És Ray lekövette őt valamilyen ok miatt a Buy More-nál néhány ok miatt. Azt is írták többen is, hogyha Ray nem az Íjász miatt célozta meg Felicity-t, akkor valami miatt amin az MIT-n dolgozott. A szuper vírus az egyetlen amiről tudunk, hogy ott csinálta.

És az Alfa és Omega vírus? Két rész kell az aktiváláshoz? Akkor miért nem egy nano elem?

A képregényekben, Batman társa, Sasha, volt az egyetlen aki képes volt megállítani az OMAC-at egy történet során. Más találgatások Maseo szövegében a feleségéről ("You were willing to risk letting hundreds, maybe thousands, of people die?" - O;  "For my wife? Yes. There is nothing I wouldn’t do for my family." - M) és, hogy ez milyen szerepet játszik majd Oliver és Felicity között a fináléban elgondolkoztatott, hogy talán ez erre megy. Felicity a Sasha szerepben, az EGYETLEN aki megtudja állítani a vírust, ami bajokat hozhat majd. Felicity biztosan feláldozná magát. Oliver pedig mindent megtenne, hogy megállítsa őt.

Ezzel egy olyan ponthoz érve amikor jó helyre kerülnek, de nem is jönnek össze, tehát az is megvan oldva, hogy "lemaradnánk" valamiről a nyár folyamán, hisz a sorozat realisztikus időben játszódik. Ezt az elméletet, mármint, hogy Felicity benne lesz egy visszaemlékezésben azt is megerősíti, hogy minden évben van egy rész ami csak visszemlékezéses és iden ez a rész lesz az. Aztán Marc azt mondta, hogy Emily jelenete a 14. részben megfogja törni az internetet valamint Emily írt egy tweetet, amikor a 14. részt forgatták:

Forrsás: #1

Olicity - teóriák

2015.01.31. 21:56, Piper

Ezinnel arra gondoltunk, - hogy még interaktívabb legyen az oldal - mi leírjuk a 3. évadra a lehetséges Olicity-s teóriánkat. A hozzászólásokban pedig a ti teóriáitokat várjuk, hogyan folytatódhat vajon a 3. évad kedvenceink közös sorsát tekintve!

A bővebben mögött a mi teóriánkat olvashatjátok, a hozzászólásokban pedig titeket várunk!

 

Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!