~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Oké most halok meg - Ez haláli lett!

2015.04.11. 23:03, Piper

Egy varázslatos Stemily-Olicity videó

2015.04.11. 22:38, Piper

Katie Cassidy - Lauriver eltemetve és Fekete Kanári kicsit bekeményít

2015.04.11. 20:46, Piper

Na, hát találtam egy nagyon friss Katie-s interjút a neten. Gondoltam lefordítom, hátha van egy pár Fekete Kanári rajongó is és a mi szemszögünkből is van egy két lényeges dolog az interjúban! Katie megemlítette, hogy Laurel egy kicsit bekeményít majd, Oliverrel inkább érdekes és barátias viszonya marad, mint hogy ez romantikába csapna át és Nyssa lesz az számára, aki már sokkal többet fog jelenteni puszta barátságnál...

Oliver megcsalta Laurelt, annak húgával. Sok mindenen kellett keresztül menniük. Hogyan jellemeznéd ezt a jelenlegi kapcsolatot, van még esély, hogy visszatérhet a romantika kettejük között? (Ha igen, én befordulok!!)

Nos. Az ő kapcsolatuk most inkább, amolyan "érdekes" kapcsolat. Oliver látja, ahogy Laurel megmutatja, hogy hős, ahogy megbírkózik ezzel a feladattal, ahogy próbál helyt állni. Ahogy próbálja eldönteni, hogy "harcos" vagy "hős". De még nem annyira képzett. Laurel nem félt kiállni Oliverrel szemben. Nem hinném én, hogy jelenleg bármilyen romantika is születne köztük, ez az utolsó ami most Laurel fejében megfordulna!

Milyen volt Black Canary-vá változnod?

Marc-kal megegyeztünk, hogy Laurelnek muszáj lesz az 1. és 2. évadban egy drasztikus átváltozáson keresztül mennie ahhoz, hogy utána igazi Kanárivá válhasson. Szeretem a kihívásokat! És ez pont az! Sokat súlyzózom hetente! Keményen edzek az eredményért!

Mit várhatunk Laureltől a következő epizódokban?

Laurel egyre inkább megmutatja az amolyan igazán "badass" rosszfiús, keményes, kevésbé nyálas oldalát. Ő végre kész mindent elsöpörni, ami útját állja! Ő egy igazi Harcos! És ez tovább fog fejlődni! Aki igazán sokat fog jelenteni neki, az Nyssa és nem csak mint lelkitámasza és tanára, de érzelmileg is egyre komolyabb lesz köztük a viszony!

Tehát ergó, a Launyssa elkerülhetetlen lesz! Mondjuk szépen hangzik, de fúú nekem nagyon furi lesz ezt megszokni, Nyssara-t is furi volt, hát még a Launyssát! De ami jó hír, attól, hogy valaha is visszatérne a Lauriver úgy látom egyre inkább nem kell tartanunk!

Fordítottam: #

Modulozgatás

2015.04.11. 16:40, Piper

Oké. Halihó mindenkinek! Úgy körülbelül 2 és fél órája értem haza, ebből másfél órája már az új Olicitys modult szerkesztem! Köszönöm, hogy szorítottatok nekem! <3 Kegyetlen egy nehéz a szakmai szóbeli, de azért bízom benne elég volt, hogy átlökjenek, egyedül a szituációs gyakorlatnál sültem be egy pillanatra. Azért némelyik lányt nagyon sajnáltam, főleg amelyik előttem jött ki, szegény még sírva is fakadt, remélem nekem azért maradhat majd a mosoly az arcomon. Azért rendesen egy óra csúszásban is voltunk, szóval szellemileg rendesen lefáradtam, most a változatosság kedvéért ezúttal nem fizikailag, de hasonló rossz ez is, de lehet ezért ma egy kicsit mozgok majd, no mindegy.

Most viszont az új friss! Egy kicsit meggyűlt a bajom az új ötletemmel bevallom őszintén, mert kis híján már én is belekavarodtam ebbe a sok szövegbe és számolásba, de azt hiszem végülis összehoztam egy olyan modult, amit ha nem is első olvasásra, de másodszorra már biztos sikerül majd megértenetek, mire is akarok kilyukadni, szerintem izgalmas lehet számotokra, bár már azért készítettem jobb modult is! Mindegy, ha elolvassátok megértitek miről beszélek, katt ide!

Ma még tervezek még egy meglepis modult, remélem összejön! Ahogy ígértem a nagyobb frissek hétvége tájékán érnek rá, jelenleg! 

És Ezinem, ha most olvasol minket ezúton is nagyon boldog születésnapot kívánok neked! <3 És szerintem a látogatóink is! <3

19:28 Nos, röpke 1 órámba beletellett, de végülis elkészült a másik modul is! Ide katt! Elolvashatjátok milyen sok ember is látta már a kezdetektől azt, amit a párosunk még talán most is félnek beismerni egymásnak! Én is meglepődtem mennyien vannak már ezek az "Olicity-shipperek"! <33

Remek hírek érkeztek egyenesen Marc tollából - Tökéletes Olicity pillanatok is várhatók?

2015.04.10. 10:00, Piper

Na, szép jó reggelt mindenkinek! Ma hála az Égnek "szabadnapot" kaptam a "melóhelyről"! Így pár órácskával a vizsga előtt, gyorsan úgy döntöttem még belefér egy frissecske. Fizikailag is sokkal feltöltődöttebb vagyok, - már elált a kézfej vérzésem, de még mindig sebes és a lábaimra is rá tudok állni, kialudtam magam végre normálisan és már a gerincem sem tropa, igazatok volt - sajnos tanulni viszont már csak a kocsiban lesz időm. Rövidesen indulok is bátyámmal. A mai friss infóért, köszönet illeti Styke-ot és Marc tumbrljét! Csodás hírek érkeztek, remélem a mai napom is ilyen csodásan fog folytatódni majd hamarosan! Bár néha úgy érzem, esélytelenek nyugalmával kell nekivágnom! Mindegy a lényeg az, hogy köszönjük a 25.000 látogatót, amit tegnap sikeresen elértünk, ha jó látom egy fővel meghaladva, ami most már sokkal több lett, szerencsére!

És akkor a jó hírek:

A promóból lett kivágva egy rész és nem a jelenetekből. (Ez nagyon jónak is hangozhat a mi szemszögünkből!!) Lesz sok Maylicity jelenet is! (Felicity és Malcolm. hehe.) Tatsu sokkal nagyobb szerephez fog jutni! (Yess, végre!) A második Arrow esküvő, napjainkban fog játszódni! Lance kapitány tisztában lesz azzal, hogy Roy kicsoda, de nem érti, hogy mások miért hiszik el azt, hogy ő a Zöld Íjász?! Majd erre is válaszokat kapunk idővel! Oliver valószínűleg majd elmeséli Felicity-nek, hogy már akkor látta őt, amikor a lány még nem is találkozott vele személyesen, amikor Amanda küldetését teljesítette éppen. (Valszeg akkor a közös vacsinál is erre célzott!) Mindenki pozitívan állt az utolsó részek forgatásához! (Ezért van most annyi ideje Marcunknak, mivel sajnos a 3. évad uccsó részéhez érkeztünk forgatás ügyileg! Reméljük full tele lesz Olicity-vel, mert Emily is ott ült a stábtagok között! (: Ti mit gondoltok erről?! Reméljük, hogy így lesz!) Nem Sara haláláig ugrunk vissza az időben, így megmaradnak az Olicity-s szép emlékek! <33 (Yess!!!!) 3x21. rész telistele lesz Digglecity-vel!! (Ezt a becenevet most találtam ki!) Felicity és Oliver talán nem is találkoznak majd egymással a 3x21-ben, ráadásul 3 hét időugrás is lesz az események között! (Hupsz, lehet előrébb megyünk az időben? Vagy csak eltelik némi idő, hogy beérjük a jelenkort?!) Ra' nagyon gonosz, ezért akarja holtan látni a lányát, Nyssát! (Akiről én úgy gondolom, hogy valójában nem is gonosz, méltó utód lehetne, imádom ezt a nőt! De csak mint ember! <3) Egyelőre nem lesz Ra's visszatekintős rész és még a 3x21. részben megjelenik a bébi Sarita is! ;)

Hát ennyi lenne egyelőre a délelőtti friss, este ha nem leszek nagyon fáradt, még kutakodok friss infók után. Egyelőre ennyi és most pedig

SZORÍTSATOK NEKEM!! Nagyon-nagyon! <33

Forrás: #

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!