~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. hétfő (október 16. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

4. évad várható folytatása? - Több Olicity több Felicity központú rész H.I.V.E és új főellenség?

2015.03.23. 09:20, Piper

Halihó. Ma kicsit nézelődtem, hátha tudok nektek fordítani valami kis szaftos infót és máris találtam két érdekes cikket, amin megakadt a szemem. Pedig Amerikában még csak vasárnap éjszaka lehet. Vagy nem tudom, mindegy kaptunk itt néhány elemzést, ami előreláthatólag rámutatást ad a következő szezonra és egyre jobban megnyugodthatunk azon a téren, hogy a régi csapatból mindenki életben marad. Felicity, Digg és Oliver is, sőt talán még egy kicsit több Olicity is várhat ránk a következő évadban!

És most nézzük a legfontosabb infókat. Még egyszer mondom, ezek félig meddig már tények, viszont azért spekuláció is van benne, nem 100%-os infók, de eléggé valószínű, hogy ez lesz a folytatás a cikkek szerint:

A 3. évad utolsó részében jelenhet meg majd nagy valószínűséggel Damian Dark, aki a 4. évad hatalmas főellensége lesz. Így Oliver elé újabb óriási kihívás áll! Aztán mivel ekkora gazfickó ez a férfi, egy zseniális elmére lesz szükség a legyőzéséhez, itt jöhet majd képbe az, hogy Felicity jelentős szerepet kap majd ebben az új évadban! (Most egyesek szerint az is elképzelhető, hogy az új gazfickó lesz Felicity drágalátos papija!) Hát mindenesetre ezek komoly gondokat szülhetnek majd. Aztán elképzelhető, hogy ugyebár az Olicity kapcsolat kicsit jobban megerősödik majd. Továbbá nagy valószínűséggel végre fény derül Andy titokzatos halálára a H.I.V.E bűncsoport által. Digg-nek ezért lesz majd fontos a 4. évad! Nagy eséllyel Malcolm Merlyntől elbúcsúzhatunk ebben a szezonban! (De mondom, ezt még ne vegyétek teljesen készpénznek!) Itt azt írják vagy megölik, vagy Lian Yu-ra kerül végleg! Hogy ki hal meg még komoly meglepetést fog okozni a rajongóknak!

Egy kicsit a Flashről is találgattak, gondoltam megemlítem, hátha van még pár rajongó aki hasonlóképpen kedveli azt a sorozatot is, mint én! Szerintem zseniális alkotás! Le a kalappal! Itt van egy igen vicces jövendölés arról, hogy "Majmok Bolygóját" fogunk játszani. Hogy ez pontosan mit takar? Nos tudjuk ugyebár, hogy Wellsnek van egy Gorillája és elvileg ő lehetne a 2. évad főgonosza! (Persze ez még csak eléggé találgatás!) Caitlyn talán egyesülni tud majd Ronnie-val valahogyan. Nagy valószínűséget látnak abban is, hogy Caitlyn és Cisco végre megkapják az erejüket!

Fordítottam: #1 #2

Ki mit vár a legjobban, ki minek örülne a legjobban? ^^ Eddig ezek tűnnek a legbiztosabb folytatásnak!!

Jómagam nagyon kíváncsi leszek, hogyan folytatnák az Olicity kapcsolatot, a H.I.V.E-ra, hogy végre Diggle is méltó bosszút állhasson a bátyja miatt, márha tényleg halott; aztán Felicity apukájára és ha igaz Ciscoék erejére... :D

Arrow 3x17 - Ázsiai Promo

2015.03.23. 08:03, Piper

Halihó. Alig, hogy megjelent a kanadai, máris megkaptuk mellé az ázsiai promot, néhány új spoileres jelenettel, egyre jobban várom ezt a részt komolyan, viszont sajnos ebben nincs Olicitys jelenet. Az eleje pedig még ugyanaz, mint a legutolsó rész vége volt! Katt a képre, az új promoért! Bár sajnos a minősége még igen csak gyatra!

Arrow 3x17 - Kanadai Promo

2015.03.22. 21:36, Piper

Végreee! Ma megjelent egy új promo a következő epizódhoz!! Aki spanyolul jobban tud, mint angolul - bár kétlem ilyen túl sok ember lenne - az felirattal is élvezheti a promot! A vidi mindössze fél perces, de eléggé új spoileres!! Van benne egy röpke Olicity, Dyla tánc, van benne egy igazi Öngyilkos Osztagos bevetés tele akcióval és jól láttam Ray adja össze Lylat és Diggle-t? Olicity, Dyla és Cupidshoot forever! <333

Modulozgatás

2015.03.22. 12:43, Piper

Halihó! Ahogy ígértem, ma hozok egy újabb meglepetés modult nektek! El is készültem vele, de nagyon lefáradtam, elég sok időmbe telt, egész délelőtt csak ezen dolgoztam! Most elolvashatjátok, hogyan kapcsolódik az Oliver-Felicity-Ray hármashoz a rejtélyes Piros és Kék teória! Az alábbi linkre kattintva elérhetitek! Bátyám nagy Mátrix rajongó, ehhez csak ennyit fűzök! Én pedig most ebédelek! Jó étvágyat mindenkinek, aki még nem evett!

Évadzáró teória - Egy külföldi fan szemével

2015.03.21. 20:31, Piper

Kicsit kutakodtam, keresgéltem, hátha kiszivárgott már néhány szaftos infó a jövőt illetően, de csak egy valamin tudott megakadni a szemem és ez egy felettébb érdekes teória, ami nagyon, de nagyon reálisnak tűnik, kitűnő alkotás, szerintem. Ez az egész teória valami ZSENIÁLIS és nagyon reálisnak tűnik!!! Szerintetek?

Az illető úgy gondolja a fináléban Nyssa, Oliver és Laurel összefognak Ra's ellen és hárman közös erővel legyőzik majd a nagy vezért és így Nyssa veheti át majd apja méltó helyét a trónon. Ha jól értem úgy gondolja Malcolm meghal, hogy megvédje Thea-t Ra'-stól, és utána a többiek elintézik a férfit. Oliver-nek sikerül dülőre jutnia az azonosság témával és visszatér Felicity-vel Starling Citybe. Ray elmegy és átadja a cégét az alelnöknek, vagyis Felicity-nek, hogy ő legyen a főnök. Felicity pedig úgy dönt majd, hogy Oliverrel együtt újra felvirágoztatják a Queen vállalatot és megosztják az elnöki posztot egymás között! (Ez nekem nagyon tetszene!!) Azt is írja, hogy ebben a szezonban még nem jön össze a páros, nem fognak szexelni sem, de azért egy "Szeretlek!" elhangozhat majd Felicity-től. A 3x23-ra tervezi, hogy Laurel 5 hónapos képzésre megy Nyssához. A H.I.V.E. lehet a 4. évad főellensége és kiderülne, hogy Damian Dark valójában Felicity édesapja és ezekkel a képsorokkal zárulna a 3. évad!!

HÁT EZ VALAMI BRUTÁL ÁLLAT LENNE, SZERINTEM!!! 10/10 pont, ha ilyen zárás lenne, komolyan, még ha várnunk is kell az Olicityre! 

Amit még így érdemes a végén megemlíteni, hogy a 3x21. részben nagy Lauryssa pillanatoknak lehetünk majd szemtanúi, elvileg. Most nekem úgy hangzana, hogy lehet lesz köztük nem csak mester-tanítvány, de némi románc is. Pfuj. Tőlem kicsit távol áll ez a női azonos nemű kapcsolatépítés, de ha így alakul, hát nekem mindegy, majd megszokom. De igazából lehet csak arra gondolnak, hogy mélyebb barátok lesznek, meglátjuk... Forrás: #1

A teória pedig ettől az anonymus írótól származik: #1 itt angolul is elolvashatjátok!

Na, ezek után kinek esett még le úgy az álla, mint nekem?? VÉLEMÉNYEKET!!!

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!