~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Emily & Katie - Egy kis őrült selfie a még őrültebb csajszijainktól

2015.03.27. 10:06, Piper

Újra éljük majd Felicity és Oliver első randiját?

2015.03.27. 07:25, Piper

Ma felébredtem és észrevettem, hogy az egész net azon spekulál, vajon tényleg lesz-e időugrás az Arrowban is? Nekem eleve gyanús volt Stephen új frizurája! A hadseregbe csak nem áll be Oliver! Legutoljára ilyen hajat a 3x01-ben viselt! Magyarul, ha megtörténik az időutazás az Olicity randi idejére kerülünk! Arra az időre, amikor Oliver harcol, hogy visszakaphassa a cégét és közben Felicity szívét is megszerezze egyúttal!! Ha most ez létrejönne és Oliver esetleg emlékezne az eddigi dolgokra, talán most helyesen döntene és kipróbálhatná milyen az élet egyszerre Íjászként és Oliver Queen-ként is. Együtt lehetne Felicity-vel is, aki így sosem kerül közelebb Ray-hez. Övé lehetne a vállalat, Sarah nem halna meg. Ray máshol fejlesztené ki az öltözékét és Ana miatt valahogy mégis a másik város védelmezője lenne és elmennének Sarah-val. Olivernek sosem kéne a Ligával szembeszállnia és Diggle-ék is más nevet adnának a kislányuknak. Laurel nem lenne Fekete Kanári, mert Sarah nem halt meg, így nem lenne ami hajtsa őt efelé! Ergó lehet az ő karaktere így kifullad és talán még Lance kapitány is életben maradna, vagy Roy, vagy akárki akit elvesztünk a 3x19-ben! Ez nagyon összevág! Ti mit gondoltok? Én csak akkor fordulnák be, ha úgy mennének vissza az időbe, hogy az Olicity sosem történt meg és nem ismerték egymást, na akkor azt hiszem én VÉGEZTEM!

Van itt egy nagyon jó teória erről angolul, nagyjából ugyanazt írtam le ide magyarul is! Minden nagyon jól egybevág, olvassátok csak el! Köszi Styke! Ide katt!

Szerintetek utazni fog Oliver az időben, mert nagyon úgy fest! És ez pont az az időszak lesz, amikor rájön mennyire szerelmes Felicitybe! :)

Én kicsit sajnálnám ugyan, hiszen azért voltak szép Olicity-s pillanataink is, de ugyanakkor felrobbannák az örömtől, hiszen lehet Oilver most másként döntene Felicity-vel kapcsolatban, így már egybevágna, hogy Felicity exe visszatér és újra találkozik Oliver a gyermeke anyjával is! Így már talán érthető lesz Carly visszatérése is, bár az korábbi időben történt...

És így már tényleg SEMMI SEM LENNE OLYAN MINT RÉGEN! Hiszen Thea nem lenne harcos, Laurel a Fekete Kanári, Raylicity nem létezne, Sarah nem halna meg, Ray ahogy jött el is tűnne, aki meghalt vissza is térne, Malcolm és Thea továbbra is külön utakon járnának és az Olicity együtt lehetne! :)

Csak így értelmetlen volt végignézni az eddigi részeket, de mindegy, én csak örülni fogok, ha addig mennének vissza, ahol Felicity és Oliver repestek a boldogságtól, hogy egymással voltak! És most Vertigo Grófot is leszerelnék időben, még a robbanás előtt, talán, hogy nyugodt randijuk legyen, ahol most a végkimenetelt is megtudhatnánk!! Anyám, meghalok!!! De jó lenne!!! ÁÁÁÁ!!

Már látom lelki szemeim előtt a szezonfinálét, visszaugranak odáig, hogy elhívja randira Felicity-t Oliver és így már érthető lenne az is, hogy Felicity apukája felbukkan, aki nem biztos, hogy Ligatag! És apropó! Nem lesz semmilyen mágia sem az Arrowban! :)

Nagyon kíváncsiak vagyunk a véleményetekre!!! Ti örülnétek egy időutazásnak?? Én kétlem, hogy a nézettséget veszélyeztetnék az Olicity "felmondásával", szal inkább azt tudom elképzelni, hogy az ő esküvőjükkel ér véget a finálé, lehet pont így bukkan fel Felicity édesapja, hogy tuodmást szerez arról, a lánya férjhez készül menni!! Bár ez nagyon csak egy teória, tőlem! Az Olicitys szívünk az Egekben lenne a boldogságtól, viszont szerintem még túl korai lenne az esküvő, hiszen ergó akkor kezdtek el összejönni egymással! Bár az érzelmek már megvoltak régen egymás iránt!

3x17 Öngyilkos hajlamok - Szerkesztői kritika

2015.03.26. 18:00, Piper
Szimpla egy órámba telt ismét a részletes elemzés! + a rész Remélem elnyeri tetszéseteket!

És ismét meghoztam nektek a szokásos lelki özönömet a résszel kapcsolatban! Számomra ez a rész nagyon vegyes érzelmeket táplált. Igazából részben csalódott vagyok, részben olyan érzésem van "Oké, ez most biztos megtörtént?? Jól hallottam, vagy vak is vagyok??" Vagy valami hasonló érzések keringenek most bennem. Szabályosan szinte majdhogynem utáltam ezt a részt, de itt most nem csak az Olicity-ről van szó, szinte bőgtem, amikor szegény Lyla féltette a kislányukat és végre előtört belőle az anyai ösztön, ahogy Deadshot feláldozta magát, hogy a többiek épségben kijussanak és Cupid fájdalma a végén és, hogy újra a Raylicity győzedelmeskedett és Felicity életveszélybe kerülése, hát én azt hittem mindjárt összeesek a lelki fájdalomtól amit ebben a háromnegyed órában éreztem, amíg végignéztem, nem is beszélve a Röpködő Bádogdoboz hősies próbálkozásáról, ott már kínomba röhögtem, meg sírtam... Na lapozzatok tovább, hosszú lesz!

3x18 Public Enemy - Bővített promo

2015.03.26. 14:25, Piper

Kaptunk egy újabb, hosszabb előzetest a jövő heti részből! Úgy nézem, ez most 100% akció és veszély lesz! Azért kíváncsi leszek Oliver majd mit fog szólni hozzá, hogy Felicity-t meg akarták ölni??! Már ha tényleg ő volt a célpont és kiderül-e valaha...

Mai második meglepim - Olicitys poló

2015.03.26. 13:17, Piper

Okéé... Olicitys fanok! Na mit hozott ma a szerkinek a futár? :D Katt a képre a nagyobb méretért!

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!