~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 10. rész - Divided

Jóllehet Felicity és Oliver összeházasodtak, most olybá tűnik ismét csak hármukra, az OTA-ra számíthatnak. Ugyanis a Team Arrow feloszlani látszik, pont akkor, amikor mindenkinek a legnagyobb szüksége lenne a másikra. Oliver biztos benne, hogy hárman is elegendőek lesznek Cayden és Laurel megállításához, ám a Zöld Íjásznak valami olyasmivel kell szembesülnie, ami miatt arra kényszerül, hogy egy új szövetségest vonjon be a játékba. Eközben Dinah pedig ismét közelebb kerül Vincent-hez... The CW: 2018. január 18. csütörtök félévadnyitó!

Magyarország:

5. évad 21. rész -  Tiszteld atyádat!

Chase egyre inkább kezdi sarokba szorítani a csapatot és tovább rontani Oliver esélyeit. Ezúttal Oliver édesapját célozza meg, amivel tovább ronthatja legnagyobb ellensége lelkét. Oliver megmutatja Thea-nak az édesapjuk videóját...  Cool TV: 2018. január 13. szombat 14:10


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Oliver karaktere sokat fog változni a 4. évadra?

2015.02.08. 09:08, Piper

Jó reggelt mindenkinek! Most egy érdekes cikket hoztam Oliver karakteréről. Sokan úgy gondolják, hogy mivel teljesen eltér a karaktere a képregény énjétől és teljesen más a gondolkodásmódja is Oliver-nek, talán itt lenne az ideje egy nevet változtatni, vagy csak simán ő lenne a Zöld Íjász.

Stephen-t is megkérdezték a dologról, ő az alábbi választ adta:

"Eddig egy olyan karaktert láthattunk, akinek nem volt könnyű. Láthattuk, ahogy elveszik a karaktere, nem igazán tudja ő kicsoda is valójában. Majd a végén talán láthatunk valami újat." - válaszolta Stephen. /sorry, egy kicsit értelmetlennek tűnt a szöveg, megpróbáltam értelmet adni neki és ez jött ki belőle, a francia nem az erősségem/

Hamarosan úgy tűnik egy teljesen új Oliver-t ismerhetünk majd meg a 4. évad közeledtével. És a következő évadban sem maradhat el a nagy Crossover sem a Flash sorozattal!

Forrás: #1

Ahogy időm lesz, fordítok még nektek, mert szerencsére egyre több spoiler és cikk lát napvilágot a sorival kapcs!

Fordítás: Piper

Figyelem spoilerek!

2015.02.07. 17:25, Piper

Találtam néhány érdekes információt a neten, leginkább Felicity-vel kapcsolatos, de egy mondat engem különösen felcsigázott és nem a "Hospital-sex"...

Marc Guggenheim válaszolt néhány rajongói kérdésre:

- "Talán" láthatjuk majd Oliver-t Felicity lakásában!!!
- Majdnem biztosan lesz egy beszélgetés Felicity-Oliver-Ray között.
- Néhány Felicity-Lyla jelenet is elképzelhető.
- Ra's és Felicity-s jelenet is várható lehet.
- Lesz egy gyönyörű jelenet Felicity és Laurel között!
- Lesz egy epizód, ahol Felicity "megtöri az internetet". (meg ne kérdezzétek ez mit jelent)
- Felicity is jól képezteti majd magát Starling City-ben.
- Smoak mama újra visszatér.
- Szó esik egy bizonyos "hospital-sex"-ről.

No, hát ezek egy részét már eddig is tudtuk, viszont engem az első mondat érdekel a legjobban, vajon itt mire utalhat majd Marc?! Szerintetek? Én már jó ideje imádkozok egy "Oliver látogassa meg Felicity-t az otthonában" imáért! És most talán meghallgatásra talál az imám!!

Forrás: #1

Modulozgatás

2015.02.07. 09:42, Piper

Halihó! Ma elkezdtem egy kicsit helyrepofozni az "Olicity" menüt is. Néhány helyen már új képcserék vannak készülőben és tegnap Ezin is kicsit alakított Oliver életének a moduljában. Mindent megteszünk, hogy hamarosan a legjobb és legigényesebb magyar Olicity-s oldalt készítsük el nektek! 

Ma még jövök, még akkor is, ha eléggé be van táblázva a napom!

4 hónaposak lettünk!

2015.02.06. 18:06, Piper

A tegnapi nap folyamán értük el a 4. hónapot! Bizony, már ilyen gyorsan repül az idő. Közelítünk a fél éves születésnaphoz! Ez alatt már közel 10.000 voltatok kíváncsiak Felicity és Oliver kalandos románcára! Nagyon szépen köszönjük, szívből köszönjük az eddigi sok pozitív visszajelzést, támogatást és aktív részvételt! Továbbra is várunk benneteket kitörő szerettel és rengeteg frissel!! Excellente!

The King and The Queen vagyis Uprising kritika

2015.02.06. 13:40, Ezin

Mielőtt elolvasod azt tudnod kell, hogy nagyon spoileres. Nem csak erre a részre, de akár az évad maradék részeire is az lehet, tehát saját felelősségre olvasd el. És bocsánat, hogy ezt mondom, de ha nem érted meg mind Oliver és Felicity tetteinek hátterét akkor nem vagy igazi Olicity Shipper, ugyanis nem szerethetsz egy párt úgy, hogy csak az egyik karaktert szereted belőle.

Szóval, hol is kezdjem. Ez a rész sokkal, de sokkal jobb volt az előző kettőnél. Szerintem jól zárták le a Brick szálat és érdekes volt látni Malcolmot még mielőtt gyilkos lett. Valamint, úristen kicsi Tommy, Oliver és Nyssa... Fantasztikus.

Őszintén kevesebbet vártam ettől a résztől viszont egy kellemes csalódás volt. Nem mondom, hogy nem voltak benne értelmetlen dolgok, de ez azért már valami. Persze eléggé logikátlan, például az, hogy Lance felismeri Roy-t, de Olivert nem vagy, hogy Ted aki remekül harcol, elverik mint egy zsák krumplit.

De most térjünk arra a pontra ami valószínűleg mindannyitokat a legjobban érdekel: Olicity.

Előbb viszont el kell, hogy mondjam az írók kiváló munkát végeztek és mivel nagy lehetőség szerint Olicity a végjáték, nem siethetik el ezt az egészet, mert mindenki megunná ha két rész után a sorozat végéig együtt lennének (Én nem bánnám mondjuk, de mindegy). Ahogy már kommentekbe említettem ez a páros olyan mint egy hullámvasút. Van amikor a csúcson vannak, de aztán a mélybe zuhannak. Ez viszont nem baj, mert ettől lesz egy szerelmi történet epic, változatos és izgalmas.

Ebben a részben azt láthattuk ahogy legurultak a lejtőn, összetörve szíveinket a folyamatban, viszont el kell, hogy mindenkit szomorítsak, mert ez még lesz rosszabb is. Sokkal rosszabb. Ha ennek az akadálynak vége lesz másik (talán Oliver gyereke). Ha netán a star-crossed lovers párosnak gyerekei lennének elrabolnák őket vagy ilyesmi, hogy ne legyen minden egyszerű drága szuperhőseink életében. Van egy mondás is amit szerintem az írók nagyon szeretnek: "Ami rossz megtörténhet az meg is fog."

Mi értelme volt most ennek? Hogy bármi történjék is bíznunk kell az írókban. Azzal, hogy megölték Olivert a 3x09-ben bebizonyították, hogy a sorozat legvégén nem ugyanezt szánják neki, hogy aztán, Conorból a következő Zöld Íjász legyen. Nem, ez az jelenti, hogy Olivernek valami szép véget adnak majd, mint például egy család (Felicity-vel).

Oliver Queen visszatért. A király, a napsugár, a középpont visszatért a városba meglepve ezzel mindenkit köztük Roy-t, Laurelt, Digglet és Felicity-t.

Lehet, hogy visszatért ám megkérte Malcolmot, hogy segítsen neki felkészülni a végső harcra Ra's al Ghullal, mert csak egy tanuló tudja legyőzni tanárát. Meg kell érteni a karaktert, mert neiki meg kell védenie azokat akiket szeret, hiszen Oliver így mutatja ki az érzelmeit: Ha feláldozza magát. De mit is jelentett ez? Miért akadt ki ennyire Felicity?

Mert ez azt jelenti, hogy ismét az Íjászt választotta. Nem Felicity-t hanem a várost. Volt egy jelenete Tatsuval Olivernek ahol a nő elmondja, hogy Olivernek el kell engednie a legfontosabb dolgot számára. Bármi is legyen az.

 
 
 

Az is elhangzott, hogy nem csak egy féleképpen lehet meghalni, hisz érzelmileg is elmehetsz vagy spirituálisan is Amikor egyességet kötsz ez ördöggel nagy árat fizetsz Malcolm feláldozta Tommy-t. Sara feláldozta a családját. Maseo pedig Tatsut. Ez a jelenet azért fontos, mert bebizonyítja, hogy Olivernek a legfontosabb dolog illetve személy nem más mint Felicity. Azzal, hogy Malcolm segítségét kérte elérte, hogy Felicity lemondjon Oliverről. És ezért is mondta ezt Tatsu, hogy figyelmeztesse Olivert, hogyha ezt csinálja elveszíti azt az embert aki a legfontosabb számára.

Mit értek ezalatt?

A 302-ben Felicity azt mondta, hogy nem fog tovább várni és nem fogja végignézni azt, hogy Oliver meghal a sötét barlangban. Megcsókolta Barry-t és Ray-t, és minden jel arra mutatott, hogy tovább is lépett, de ez egy hazugság. Mikor Oliver a 309-ben mondta neki, hogy "Szeretlek," Felicity maga is rájött erre. Még mindig bízott abban, hogy Oliver meggondolja magát és azt mondja, hogy igenis tud lenni az Íjász és Oliver Queen egyszerre. Reménye még magasabbra került mikor Oliver visszament a városba, de azzal, hogy azt mondta Malcolm, a szörnyeteg, fogja felkészíteni őt azt okozta, hogy Felicity úgy gondolja Oliver soha nem fogja meggondolni magát.

A fájdalom Oliver szemeiben kristály tiszta, és szívtörő:

"Whatever you hold the most precious..."

Lemondott a reményről és az évad maradék részében azt fogjuk látni, hogy Felicity tovább lépett. Egyébként ha ez nem győzött meg téged, hogy Felicity teljes szívéből szereti Olivert aki nem tudom mi fog... Felicity indokai is teljesen jogosak hiszen Oliver már megint nem őt választotta és ő meg nem várhat örökké. Igen, most jön a rossz hír: Bár érzelmeit nem tudja csak úgy törölni az már biztos, hogy randizni fog Ray-jal. Ezt több információból lehet tudni.

1. Ott lesz a 17. részben a Dyla wedding és Stalker, akarom mondani Palmer is ott lesz. Elég nyilvánvaló, hogy Felicity plusz egye hiszen nem fogsz meghívni egy jó barátodat egy olyan esküvőre ahol senkit nem ismer, csak ha a pasid.

2. A Flash 18. részében Ray és Felicity Central City-be megy és lesz még egy dupla randi (Iris kinyírlak esküszöm) Ray/Felicity és Iris/Eddie között, míg szegény Barry ott lesz egyedül az ötödik kerékként.

Hogy őszinte legyek, szerintem a 15. részben jönnek össze. Nagyon gyanús az a bizonyos leírás...

DE vissza a lényegre. Azért fontos ez a kis szünet Oliver és Felicity között, mert ez fogja vissza terelni őket a másik karjaiba. A baj közöttük, hogy míg közelinek tűnnek egymáshoz valójában hihetetlen messze vannak a másiktól.

Olivernek meg kell tanulnia, hogy hogyan legyen egyszerre az Íjász és Oliver Queen amit pedig mostantól fog kezdődni hiszen elvesztette Felicity-t. Véleményem szerint a 3x18-tól fog küzdeni, mert szerintem Felicity megfog sérülni ami pedig nem az ő hibája lesz és akkor rájön, hogy felesleges ez a nagy "jaj mikor foglak elveszíteni az ellenségeim miatt," hisz az élet rövid és Oliver akár holnap is elveszítheti Felicity-t, mert elüti az autó mondjuk.

Felicity-nek pedig el kell döntenie milyen életet és szerelmet akar. A piros vagy a kék kapszula? Nehéz szerelmet akar, de igazit vagy pedig egyszerűt, de nem olyan szenvedélyeset. Plusz Felicity-nek még az Íjászt is el kell fogadnia. El kell fogadnia a tényt, hogy néha sokkal fontosabb dolgok is vannak. 

És amikor ezek megtörténnek végre abba maradhat a hülye táncuk és lebonthatják a beton falat amivel pedig középúton fognak találkozni. Persze addig mi még rengeteget fogunk szenvedni, de nem szabad elhagynunk a hitünket az írókban, hiszen Oliver és Felicity a sorozat főszerelmi szála. Oh, valamint minél tovább szívatnak minket annál nagyobb lesz a visszafizetés. ;)

És még mielőtt elfelejtem, Felicity olyan volt mint egy királynő amikor a székben ült középen és gyilkos szemekkel nézett Malcolmra. Nincs azaz isten, hogy Felicity csak úgy megbocsásson Malcolmnak amiért elvette tőle élete szerelmét, még akkor is ha csak egy rövid időre. Ez egy olyan jelképes jelenet számomra ami megint csak azt bizonyítja, hogy merre megy a sorozat, mert ha megnézed a jelenetet amikor Oliver a városhoz beszél ő is középen áll és ebben a sorozatban nincsenek véletlenek. Mindennek meg van a maga oka.

Hmm... The King and The Queen. #Endgame

 

Elõre is köszönjük, hogy pár percet szánsz segítségre, adód 1%-a sokat jelent. Adj, azért hogy mi is segíthessünk.    *****    A FÉRJFOGÁS és a FÉRJMEGTARTÁS TITKAI, a SZERELEMRÕL MINDEN, a BOLDOG SZEXUÁLIS ÉLEThez vezetõ út: PSP    *****    PÁRKAPCSOLATI és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA: PSP alternatív spirituális tanácsadó képzés abszolút kezdõknek és haladóknak    *****    Hogyan kell a SZERELMET BEVONZANI ÉS MEGTARTANI? Mi a BOLDOG SZERELEM TITKA? A PSP-n megtudhatod!    *****    Minden amit TUDNI AKARSZ A SZERELEMRÕL ÉS A SZEXRÕL: PSP Párkapcsolati tanácsadó képzés * SZERELEM SZEXUALITÁS    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!