~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

A páfrányunk újra életre kel?! - Egy friss és megdöbbentő de csodálatos videó!

2015.04.21. 20:00, Piper
A reakcióm: JUUUUUUUUUUJJJJJJ!!!

David Ramsey - Megzabálom ahogy arról mesél Diggle mekkora Big-Olicity fan!

2015.04.21. 18:04, Piper
Esetleg aki érti a teljes videót, megköszönnénk a komis fordítást!

Évadzáró spoilerek - Ez a finálé valami egészen más lesz!

2015.04.21. 17:07, Piper

No, hát túl sok friss hír még ma sem látott napvilágot, mivel a szerdai napon esedékes a hírözön. De azért mégis egy aprócska érdekességet találtam nektek. Néhány dolgot megosztottak a készítők, a 3x23 évadzáró résszel kapcsolatban. Ez most sajnos nem Olicity-s, de azért érdekes és Oliverhez kötődik!

Az egyik sokak által legjobban várt pillanatok közé tartozik, vajon ki lesz a 4. évad főgonosza! Ezzel kapcsolatban elárult némi apróságot Marc Guggenheim. "Ez valami egészen új évadzáró lesz! Hatalmas utalás lesz arra, vajon ki lesz a 4. évad főgonosza?!" A nagy kérdés az, ha Oliver elfogadja Ra's Al Ghul ajánlatát, miért tette ezt mégis és vajon lehet-e még Arrow, a hős?! Ha egyszer te vagy te, mint az új Ra's Al Ghul. Ahhoz, hogy maradhasson, még meg kell tennie néhány dolgot!

Hát most ilyen rövidke spoilert tudtam csak nektek összevadászni. Reméljük holnap sokkal több új hírt is kapunk a folytatással kapcsolatban!

Fordítottam: #

Az Olicity vonat elindult és nincs kiszállás! - És vajon milyen rejtélyek várhatók még a fináléig?

2015.04.20. 21:15, Piper

Oké. Azt hiszem most jött el az a perc, amikor életem legboldogabb vigyorjával az arcomon nyugodtan dőlök hátra a forgószékemben és úgy gépelem nektek a következő cikket. Olicity-s szempontból, Isteni a cikk és az alatta levő rajongói kommentárok is nagyon pozitívak, mindenki az Olicity-re kíváncsi és az Eredeti-Arrow csapat történéseire. Most kicsit kedvezek nekünk és a sima Arrow rajongóknak is! Bízom benne, hogy nagyjából helyesen adom vissza a cikk tartalmát! A cikket az ETonline hozta le!

1. BIG dolog - HOT Olicity:

Az eheti rész különösen nagy jelentőséget ad majd az Olicity kapcsolatnak. Hiszen Andrew Kreisberg szerint: "Felicity és Oliver egy következő szintre helyezik a kapcsolatukat! Mi jobban szurkolunk ennek a két karakternek, mint bárki más! Úgy gondolom ennek a párosnak most jött el igazán az ideje, - elég hosszú időt táncoltak már ahhoz külön - hogy most végre nyíltan megmutassák és felvállalják mit is éreznek egymás iránt! Hogy ezután mi fog történni? Nos Felicity kimondja a három bűvös szót Olivernek és megtudunk ezzel kapcsolatban egy érdekes okot.

2. Roy még visszatér, mert maradtak lezáratlan ügyei:

Roy, a május 6.-i epizódban fog visszatérni, ugyanis van némi befejezetlen ügye! Marc az alábbiakat nyilatkozta ezzel kapcsolatban: "Úgy éreztük, hogy meg kell adjuk a közönségnek ezt a három éves szerelmi románc lezárását Thea és Roy között, valahogy."

3. Az Arrow csapat új főhadiszállása:

Miután sikeresen rajtaütött a rendőrség (R.I.P. Páfrány) kedvenc csapatunk búvóhelyére, ezért valami újat kell majd kitalálni. Az április 29.-i részben ebből már kaphatunk egy kis ízelítőt.

4. Starling City, hogyan áll Arrowhoz?

Ugyebár az Íjászról most mindenki azt hiszi, hogy halott. A kinyilatkoztatással kapcsolatban, Marc annyit mondott dolgoznak a dolgon, de még nem egészen jött el ennek a pillanata.

5. A finálé rejtélye

Marc korábban közzé tett egy fotót, megindultak a találgatások. "Most nincs terv arra, hogy túljátsszuk a finálét!" utalt rá Marc. 

Megjegyzéseim:

Ha Andrew karakter-szurkolósdis cikkét jól fordítottam, nem értek egyet vele, mert nálam jobban biztos nem várhatják a páros összejövetelét!
Most talán a bűvös szavakkal arra célzott, hogy megtudjuk eddig Felicity miért nem merte kimondani, hogy szereti Olivert, vajon?
A 3. pontnál valami olyasmit értelmeztem ki a szövegből, hogy Palmernek köze lesz a csapat új rejtekhelyéhez és talán a vállalatnak is, de ebben nem vagyok biztos! Szandim??!! :D

Fordítottam: #

Melyik a kedvenc jeleneted? - Amikor Felicity életveszélyben volt és Oliver segítségére szorult

2015.04.20. 20:18, Piper

Kitaláltam egy újabb interaktív játékot. Most arra lennénk kíváncsiak, hogy nektek melyik életveszélyes jelenetek voltak a legkedvenceitebbek Olicitys szempontból és miért! Én összeállítottam egy saját listát és szeretnélek arra is megkérni titeket, hogy az én listámból is válasszátok ki azt, ami nektek egyértelműen a kedvenc romantikus pillanataitok voltak a drágáinktól!

3. kedvenc - Egy bomba miatt nem foglak elveszíteni: Amikor Felicity és Oliver az első randijukon vannak és éppen kilövi a bombát Vertigo Gróf és Oliver megmenti Felicity-t, majd a lány eszméletlen testét az ölében viszi be a barlangba és ott nyeri vissza a lány az eszméletét és Oliver közli vele, hogy ne féljen, ő ott van neki!

2. kedvenc - Felicityért még képes vagyok veled is csapatban dolgozni: Amikor Oliver összedolgozik Ray-jel, hogy megmenthessék Felicity életét, mert amikor Oliver rájön, hogy kedvese került a gonosz metahumán csapdájába, egyből minden gondolkodás és felszerelés nélkül a szerelme segítségére akart sietni! Ekkor volt az, hogy Ray a páncélját Oliver ösztöneihez kapcsolta és látszott Oliver, hogy helyben hagyta a gonoszt. Utána persze egyből elvonult Oliver, mikor Felicity mondta Ray-nek, mennyire aggódott érte. Ennek előzményeként még Oliver féltékeny csipkelődéseit bírtam Felicity felé.

1. BIG BIG KEDVENC - Nem kellett döntést hoznom! : Amikor Felicity az igazi Vertigo Gróf fogságába esett és Oliver pont előtte ígéretet tett magának, hogy soha többet nem fog embert ölni. Azonban amikor meglátta, hogy Felicity életével mer fenyegetőzni a Gróf, több sem kellett neki, gondolkodás nélkül legyilkolta a férfit, nem is egy nyílvesszővel! Aztán rögtön odarohant Felicity-hez, hogy megnyugtassa a lányt és megsimogatta őt. Később Felicity-nek lelkiismeret furdalása támadt, hogy Oliver miatta ölt, - pedig amikor elfogta a Gróf kérte Olivert, hogy ő nem ér ennyit és ne tegye - ezért megjegyezte ezt a férfinak és bocsánatot kért tőle, de Oliver közölte vele, hogy nem tudja miért kér bocsánatot a lány, hiszen nem kellett döntést hoznia, egy percig sem gondolkodott el azon, hogy öljön vagy, ne! Ösztönösen és szerelemből cselekedett. Asszem ez is egy olyasmi jelenet volt, ahol kb. 33xszor haltam meg és 80x éledtem újra! Egyik kedvenc jelenetem az összes Olicitys közül!! És Anyám, ahogy ott a megmentéskor egymásra néznek, végem van!!!

Na most ti jöttök! De van egy erős gyanúm arra, ez a listám változni fog a 3x20. rész után vagy a későbbi részek után! Ideiglenesen, ez a ranglista dobogója nálam!

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!