~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

3x18 Közellenség - Szerkesztői kritika

2015.04.02. 18:58, Piper

Ééés végre eljutottam én is odáig, hogy megnézzem az új részt! Hát mit ne mondjak voltak itt izgalmak, kb. négyszer kaptam majdnem szívrohamot, hatszor kapkodtam levegőért és képtelen voltam pislogni, úgy lefagytak a szemeim. Huh. Elkészítettem a kritikát, a tovább mögött olvashatjátok! Szerintem ez egy brutáljó akciódús rész volt, még ha nem is kaptunk annyi Olicity-t, azért amit kaptunk az jelentős volt végre!! Roy meg hát mit is mondjak, eddig is imádtam, most pedig legszívesebben szobrot állítanák róla, ahogy Lance-t és Ra't egy kanál vízbe megfojtanám, képletesen persze... Lapozz!!

Hírmorzsák Marctól - Mire számíthatunk Olicity téren?

2015.04.02. 14:18, Piper

Halihó. Na, mivel még nem érkezett meg a felirat nem tudom elkezdeni a kritikát megírni, viszont belenéztem az új részbe és már ennyi is elég volt ahhoz, hogy jó értelemben szólva meghaljak, azt hiszem most csak még jobban imádom Smoak mamát! Ma még fogok jönni párszor, de az az igazság, hogy egyre vészesen közelednek az óriási vizsgáim és nagyon sokat kell rájuk készüljek, a nyakamon van a záróvizsga is, ezért lehet időnként csak késő délután vagy este fogok nektek hozni friss infókat, meg egyebet. Amiatt cseppet se fájjon a fejetek, hogy friss nélkül maradtok, mert nálam ez sosem történhet meg! Jövő héten viszont előre szólok ahogy vége a Húsvétnak gyakorlatoznom kell, így szerintem jövő héttől tutira csak este tudok nektek frisselni, de ez majd még a jövő zenéje. Majd úgy is meglátjátok, sajnos haladnom kell az életemmel is. Most viszont fordítottam nektek néhány érdekességet Marc tumbrl-jéről, este meg jön a többi "meglepi"!

No, máris a legelején volt egy nagyon érdekes kérdése egy illetőnek! Megkérdezte Marco-t, hogy a 3x23-ban nagy Olicity-s pillanatokat várhatunk, vagy inkább szívtörést? Erre Marc csak ennyit válaszolt, "A nagyobb kérdés az, hogy miért gondolod, hogy bármi haszna lenne annak, ha elrontanám a finálét azzal, ha elmondom az igazat?" (Vagy valami ilyesmi. Na itt vajon mire célozhat?? Remélem a pozitívumra!) Valaki megijedt, hogy Emily végleg ott hagyja az Arrowot a Flash miatt, de Marc megnyugtatta őt, hogy ez a pletyka teljesen hamis! (Reméljük is!) Valami kis Olicitys finomságot kérünk a 3x23-ból! Egyaránt jelen lehet Felicity és Oliver is a részben! Marc, tudod-e hogy az esküvő és a házasság két nagyon különböző dolog?? "Oké, esküvő és házasság!" Marc te csak arra vagy képes, hogy állandóan összetörd az Olicitys szívünket, most ez, aztán kiderül, hogy Felicity apartmanját sem láthatjuk már ebben a szezonban! "Csak nézd meg a páfrányt a 3x19-ben! ;)" Felicity hangulata a 3x19-ben??? "Ellentmondásos és zavaros!!" Van egy pár humoros rész az Arrow-ban. Igazi, vagy hamis a sorozatbeli páfrány??? "Az csak egy műpáfrány!" (Hüpp. Pedig reméletem ez legalább reális dolog. :( ) Marc, úgy utáltam ezt az epizódot, de ugyanakkor imádtam is! Lehetséges ez?? És a Flasht is! Áhh, ha így folytatod, nem bírja már tovább a szívem! "És a java még csak most fog jönni!!" 

Felraktam egy új szavazást a navigáció menübe azzal kapcsolatban, hogy Melyik volt a kedvenc évadod? Örülnénk, ha dobnál egy szavazatot!

Azt, hogy most mit kell elhiggyünk Marcnak és mit nem majd a jövő úgy is igazolni fogja, sajnos egyelőre csak a spoilerekre támaszkodhatunk és én sem vagyok jós, csupán a meglévő források alapján próbálom összerakni a nagy puzzle-mat!

A rajongók egyébként agyondicsérték az 5 mp-es Olicityt! (:

Forrás: #1

3x19 Broken Arrow - Promo

2015.04.02. 09:59, Piper

Arrow 3x18 - Első clip

2015.04.01. 17:40, Piper

A facebook oldalunkon megosztottam az első clipet az új részből! Katt a képre és megnézheted! Sajnos nem sikerült ide beágyaznom. Ami nagyon tetszik, hogy Oliver nagyon dühös, talán megtudta, hogy Felicity volt a célpont? Szerintetek?

Arrow 3x18 - Canadai Promo

2015.04.01. 13:10, Piper
todoarrow.blogspot.com

+ Egy kis köszönet a magyar Emily Bett Rickards facebook lapnak és a Katie Cassidys magyar facebook lapnak, hogy gyarapodhatott a facebook lapunk! <3

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!