~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Modulozgatás

2015.04.03. 18:05, Piper

Halihó! Mivel úgy is gyakorlok a német vizsgámra, gondoltam jót tesz egy kis gyakorlásnak, ha német Olicity-s fanfictionok után kutatgatok. Most találtam is egy olyan eszméletlen jót, hogy egyből leragadtam előtte és elhatároztam, hogy ezt nektek is el kell olvasnotok, még hozzá MAGYARUL! Szóval mától folyamatosan várható kisebb részletekben a fanfic feltöltése, általam fordítottan a "Fanfiction" fordított menüjében! Kellemes időtöltést hozzá, eddig az elejével végeztem!

A kis történet röviden! Emlékeztek még a 2. évad fináléjára? Az "írónő" onnantól írta át az eseményeket, mert neki annyira nem tetszett a végkifejlet, inkább kicsit átvarázsolta ezt Olicity-sre, szerintem nagyon jól sikerült, majd megláthatjátok hamarosan a teljes fanficet! Ésss... ez végre Felicity-Oliver-apartmanos jelenet lesz!!

Mégis örülhetünk Olicitysek? - Egy újabb megajóteória egy külföldi fantól

2015.04.03. 15:30, Piper

Facebookos oldalunkon kaptuk ma a fülest egy nagyon logikus és reálisnak tűnő teóriáról. (Köszönjük, Fanni!) Én le is fordítottam nektek, amennyire tudtam néhány fordítóra támaszkodva és hát nekem már most hevesebben röpködnek a pici nyugtató pillangók a hasamban, mert nagyon reálisnak tűnik ezen teória és képtelen vagyok anélkül tovább foglalkozni a tanulással, hogy ezt most ne osszam meg veletek is!!

Sokan azt mondják, hogy ez az éjszaka nem jön létre Felicity és Oliver között, én mégis azt mondom ez így lesz! Miért is? Most elolvashatjátok! A 3x20. rész arra utal, hogy "Bukott". A 3x21. rész címe már az új nevét takarja, tehát itt Oliver lesz a bukott.
Nagy eséllyel Felicity és Ray szakítanak a 3x19. részben. Roy jó ideig börtönben fog csücsülni és Theaval fog valami rettenetes történni, szerintem. Láttuk, a 3x20-as kórházi képet. Vagy ezzel zárul majd a 3x19 vagy ezzel nyit a 3x20!
Oliver összecsomagol és elindul repülővel Nanda Parbatba. Felicity éppen ekkor fog felbukkani, ugyanis meghozta a döntését. Merlyn is felbukkan, mert szereti a lányát, Digg nem hagyja a katonát és legjobb barátját elveszteni és Thea is jön, mert szüksége lesz a Lazarus Pitre! (Így már érthető lenne Thea abban a furcsa viseletben!)
A yeten való "kedvenc jelenet" az lenne, amikor végre Felicity őszitén bevallja az érzéseit Olivernek, megmondja, hogy szerelmes belé, de Oliver szerint ez most nem működhet köztük. De Felicity nem tűr és vele megy, igen is meghozta a döntését!
Aztán a szobás jelenet!! Felicity megnyugtatja Olivert, hogy a húga rendbe fog jönni. Oliver ismét úgy érzi minden kisiklott a kezei közül és vesztett, de őt most nem fogja érdekelni, hogy ki is ő valójában, ő most csak egyedül Oliver Queen akar lenni, aki azzal a nővel akarja tölteni az utolsó estét, akibe igazán beleszeretett és hadd legyen vele! Egy kis FÉNY kell, ami erőt ad neki, hogy a SÖTÉTSÉGET átvészelhesse! (Hupsz. Fény-Sötétség teória!! Lehet benne valami!) Felicity kéri, hogy hadd legyen csak egy pillanatra legalább boldog és legyenek együtt, csak egyetlen éjszakát! Utoljára.
"Ha te kéred, megteszem!" (3x09 utalás!!)
Oliver egy igazi nőcsábász, egy playboy volt mindig is! Minden nővel lefeküdt, de ez most nem csak egyszerű összeborulás lesz, ez igazi szeretkezés, azzal a nővel, akibe valójában tiszta szívből szerelmes, ez egy hosszú, érzelmes és szenvedélyes éjszaka lesz! Nem elhamarkodott és vágyakkal hajtott! Mivel úgy érzi Oliver talán ez az ideiglenes búcsú, éreznie kell a lányt, annak minden porcikáját és annak minden érintését!

Fordítás: #1

Pont ahogy én éreztem magam tegnap - Első Olicity fan reakciós videó

2015.04.03. 11:10, Piper

Youtube!

Arrow 3x20 The Fallen - Hivatalos epizódismertető

2015.04.03. 09:26, Piper

Nos, ekkora sokk után megkaptuk végre a 3x20. rész hivatalos epizódismertetőjét is a CW csatornától, ami miatt már eleve rosszat sejtek! És egyelőre úgy néz ki még semmit sem vehetünk biztosra és a tegnapi promonak is még egyelőre ne örüljünk annyira, mert az is lehet, hogy ez a jelenet nem is lesz benne a sorozatban. Ezzel ijesztget legújabban Marc minket twitteren! #

VISSZA NANDA PARBATBA - Ra' tesz egy olyan ajánlatot Olivernek, amit a férfi már nem tud visszautasítani többet. A csapat csatlakozik Oliverhez a Nanda Parbati útja során. Az összetört szívű Felicity pedig úgy dönt, hogy saját kezébe veszi a dolgokat... 

Jesszus! Már előre félek, mi fog ebből kisülni, főleg ha Felicity bánatában olyat tesz, amit nem kéne... jessz mire utalhatnak itt??! Felicity, please ne csinálj ostobaságot, ISTENEM! Nagyon rövid lett ez az epismi...

Lehet Felicity lehet a királynője Olivernek? XD Ez lesz a visszautasíthatatlan ajánlat, vagy különben megölik a szerelmét?! Ti mire tippeltek? Vagy esetleg valakit visszahoznak, ha ő lesz a trónon? Én mást nem tudok elképzelni!

TEGNAP 411 LÁTOGATÓVAL REKORDOT DÖNTÖTTÜNK, KÖSZÖNJÜK! <3

Forrás: #1

Rögtön a HIVE-val robban be a 4. évad?

2015.04.02. 22:24, Piper

Nos úgy döntöttem, ekkora Olicity-s eufória után, aminek ma este lehettünk szem,- és fültanúi, kijár végre egy kicsit az amolyan "Sima-Arrow és sima Arrow-Olicity-s" rajongóknak is egy kis meglepi. Most David Ramsey-vel kapcsolatban fordítottam egy rövid interjút, ahol Andy-ről és a HIVE-ról tudhatunk meg néhány újdonságot!

David Ramsey megerősítette, hogy a HIVE-val igazán jól már csak a 4. évadban fogunk megismerkedni! De viszont rögtön bele is csapva a nagy lecsóba! Incselkedett azzal is a színész, hogy a "Big Bad" jelzőt megkaphatja a szervezet! Aztán egészen biztos gyorsan megtudjuk majd az új évad elején, hogy pontosan miért kellett Andy-t megölni, kik ölték meg és nagyon részletes betekintést kaphatunk majd a szervezet múltjába is! (Lehet ezek lesznek a legtöbb flashbackes epizódban esetleg Oliver Bratvaja mellett??) Mindenre választ kaphatunk majd a 4. évad elején és folyamán! 

Addig is kitartást nekünk, Arrow - Arrow+Olicitys és Olicitys rajongóknak is!

Forrás: #

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!