~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Olicity - Zseniális alkotás!

2018.03.05. 22:43, Piper

És ííímmmeee ismét egy gyönyörű tavaszi alkotás! <3 Imádom! Érdemes végignézni. Jaj skacok, most sajnálom, hogy nem jelenetkeztem meg ismét csak gyorsan írok, de néhány határidő szorongatja a nyakamat a sulival kapcsolatban, ugyanis nyakamon a szakdoli leadási ideje is és még simítanom kell rajta. Egy pici türelmet kérek ismét! Addig is nézzétek a vidit! Szuper lett!

Thea most már örökre Speedy marad? - Személyes teória!

2018.03.03. 22:33, Piper

Sziasztok! Szép estét mindenkinek. Muszáj lesz most veletek megosztanom egy saját teóriát, ugyanis megvilágosodtam, mint Buddha. Bár lehet félreértelmezem és tényleg valami gyerek lesz a dologban, de egy ilyen sorozatban azért aligha hiszem, hogy tonnaszámra születnének gyerekek. Nem telenovelláról van szó. Ha mégis érdekelnek titeket az ilyesmi sztorik is, ajánlom a másik oldalamat, bár szerintem az sem olyan típusú telenovella, amiben feltétlen baba fog születni. Sajnos.

Most, hogy láttam az előzetest, - amit ti is megnézhettek alul - először is mocskosul boldog vagyok, hogy Thea visszatér Speedy-ként, 2. Lehet pont Roy újbóli megjelenése és veszélybe kerülése lesz az, amiért mégis Thea úgy dönt, örökre átveszi a Vörös Íjász szerepét a csapatban. Ennek én kimondottan örülnék. És lehet rájön, hogy valóban hiányzik neki ez az egész szuperhősdis sztori. Hiszen nem hiszem, hogy Roy állandó szereplővé válna ismét, másrészt pedig nem igazán hallottam arról biztosat, hogy Willa most kilépne. Bár egy-két dolgot lehet hallottam, de annak csak nagyobb hangja lenne. Szóval pl. Thea elutazna Roy-jal örökre, nem hiszem. FŐLEG nem meghalna! Egek! Ja és a 3. okom, hogy a cím mindig sokat sejtető. Ez most a "hasonmás". Mi van, ha ez azt jelenti, hogy végre Thea örökre felveheti a vörös jelmezt, ugyanis pont ugyanolyan jó, mint Roy volt egykoron?! Ó és ezaz! Végre egy Thea-központú részt is kapunk!! Nos, ti mit gondoltok?

2018.03.02. 20:37, Piper
SPOILERES TARTALOM!

Szép estét mindenkinek! Spoiler! Épp most fejeztem be az új részt és azt kell, hogy mondjam szépen el is rontotta az én estémet. Maga volt a katasztrófa és a szomorúság, hogy ezt kell mondjam, egyetlen jelenetén sem tudtam mosolyogni, vagy olvadozni, inkább majdnem sírtam. És nem arról van szó, hogy olyan gyatrára sikeredett, hanem hogy feldühített azért, amilyen helyzetbe szegény OTA került. Jó újra így látni a csapatot, hárman újra, viszont igen rossz körülmények között. Az érzelmeim egyenesen haláltáncot járnak. Annyira sajnálom Felicity-t, Digg-et és Oliver-t is. Ugyanakkor marhára sajnálom René-t is, ami történt vele. Dinah és Curtis iránt most vegyes érzelmeim vannak. Eddig mindkettejüket imádtam, most azonban valahogy a harag jobban a hatalmába kerít, ha rájuk pillantok. Meg addig Reneénél is így éreztem, míg az Oliverrel való összecsapás miatt nem szakadt fel a sebe. Elég rosszul áll most a szénája, - ahogy szegény OTA-nak is - mi lesz így szegény Zoéval, az imádott kislányával?

Nézzük is, bár könnyek nélkül nehéz írnom a részről. Itt küszködöm velük. Talán még Quentin-nek is le kevertem volna egy pofont, mert ha előbb szól, talán nem így történik minden, ugyanakkor, mint egy szomorú édesapa, aki elvesztette drága kislányát, meg tudom érteni a helyzetét, nincs kőből a szívem, úgy érzem. Tehát, lássuk az elejét. Az OTA-t nem hibáztatom, mert érthető volt az oka, miért akarták Laurel-t megvédeni, nem a személye miatt, amiért olyan naívak voltak, mint Quentin, hogy elhiggyék megjavulhat, hanem mert égető szükség volt arra az átkozott 70 millió dollárra, hogy gyermekek ne maradjnak oktatás nélkül és több ezer intenzíven fekvő beteg ne haljon meg! Ezzel szemben Quentin ugyebár előtérbe helyezett egy nem létező ábrándot és Dinah-t pedig elvakította a bosszúja, simán kinyírta volna egy ember halála miatt, holott ha Laurel nem mondja meg a pénz helyét, - amit elvett - milliók élete kerülhetett volna veszélybe. Így meg aztán teljesen mindegy, mert a pénz így is-úgy is elúszott. Oliver kénytelen volt ismét a sajtó elé ülni és közölni a szomorú tényt. Nem is beszélve arról, hogy szegény nem is tudja, milyen korrupt embereket engedett a bizalmába a hivatalok terén... Elég kellemetlen, hogy maga a rendőrség és a kerületi ügyész is (valahogy minden sorozatban a kerületi ügyészek a sárosak, miért van ez? lásd. Charmed példának okáért) Díaz kezében vannak. Kíváncsi leszek Oliverék hogy másznak ki majd ebből a másik nagy gondból is, mikor rájönnek. Sajna ezt még Felicity sem tudta kinyomozni. Nagyon sajnálom, de a legjobb lesz, ha most már tényleg csak a legközelebb személyekben, hármukban, Thea-ban, - esetleg Quentinben - és Royban bízhatnak meg. Azt hiszem visszatér az OTA, bár azért remélhetőleg valóban nem ez lesz az utolsó évad, hogy keretes zárást kapjon. Jó lenne azért egy újabb évadot úgy látni, hogy csak hárman viszik. Már alig várom! <3

Na de most nagyon összekuszáltam a jeleneteket. Igazából tényleg az elejéről kellene induljak, hogy a kronológiai sorrend egyezzen, csak most az előbbi nagyon kikívánkozott belőlem, még ha kicsit zavarosan is fogalmaztam, elnézéseteket kérem. Ami egyedül tetszett a részben, hogy az OTA összhang nagyon a toppon van és az elején ez a cuki sütigélős hármas, családis jelenet. De nem tartott valami sokáig. Aztán szegény Oliver-t nagyon sajnáltam, de örültem, hogy még bizakodó volt és megígérte a városnak, hogy igyekszik visszaszerezni azt a pénzt, amit Cayden kizsarolt anno, tévedésből. Dinah persze folyton bevetette a civil hivatását, hogy Oliver közelében maradhasson és így sikerült ő is értesüljön arról, ki vitte el a pénzt. Így jött aztán az egész dolog a képbe, hogy hajsza történjen Laurel ellen, egyik félről a város megmentése érdekében a "protection" mód, másik felől meg a bosszú vezérelte az üldözést. Egyébként Oliver arcára mindig olyan rossz volt ránézni, végig - azon az egy sütizős mosolyon kívül - azt a régi, rideg és reménytelen hangvételű, szigorú és komor, gyilkos tekintetet láttam az arcán. Azt a régi, sötét Oliver-t. Fájt így látni őt. De annyi minden összejött most tényleg szegénynek és nem csak a civil gondok polgármesterként. Na szóval, az OTA is elkövetett azért egy hibát azzal, hogy egyből meggyanúsították Dinah-ékat azzal, hogy Laurel-t rejtegetik, így csak mindvégig olajat öntöttek a tűzre, Reneé is messze ment azzal, hogy chipet helyezett Oliver-re, miközben csúnyán provokálta őt. Ennél a jelenetnél Curtisék bázisán, majdnem elbőgtem már egyszer magamat. Aztán csak tovább tetőztek a bajok, mikor Thea rájött, hogy Quentin rejteget előle valamit és követte őt a viskóhoz. Amikor pedig felhívták Oliver-t, Dinahék is értesültek ugyebár a búvóhelyről és követték az OTA-t. Digg mesteri volt, ahogy lerázta őket, ez a mi Diggünk, annyira profi!! Pfúúúú Curtist viszont most képletesen meg tudtam volna fojtani, - ahogy majdnem Felicity is nekiment - amikor a John-ba ültetett chippel nyomozta le az OTA hollétét, mikor azok eldobták a másik chippet, - az vicces volt, ahogy Felicity hátrafordította Olivert a kocsiban meg ellőtt néha egy két poént a feszült epizódban xd - ugyanis Curtis elég durva fájdalmat okozott szegény Diggnek, aki - amíg Felicity nem hozta őt helyre - nem igazán tudta használni megint a remegő kezét és látszott szegényen, milyen pokolian fájt az incidens.

A legjobban az egészben az fájt, amikor - ugyan mindkét oldalon látszott és mondták is, hogy nem szívesen támadnak a barátaikra egy ilyen "némber" miatt - mégis kiálltak egymás ellen és akkor elszabadult a pokol. Ugyanis Oliver vállalta, hogy a város védelmében - és ez tetszett, hogy Laurel-nek is megmondta, hogy nem érte teszi - megvédi Fekete Szirént és szembefordul egykori barátaival. Nagyon durva volt a két csapat harca egymással, tényleg majdnem bőgni kezdtem! Még majdnem Felicity-t is meglőtték, talán Thea-t is eltalálták, de kétségtelen, hogy Reneé járt a legrosszabbul, mikor felszakadt a sebe. Ez volt talán az első olyan rész, melyben az ellenfelek jó emberek és főként barátok voltak, senki más bűnözővel nem harcoltak és ez volt éppen ezért számomra az egyik legfájdalmasabb rész is. Most így még az sem vidított volna fel, ha a részben lett volna jó néhány Olicity jelenet, mert itt kemény pillanatoknak lehettünk szemtanúi. Reneé pedig egyhamar tuti nem fog felépülni és brutálisan szemetek voltak most Dinah és Curtis, hogy amikor Felicity és Digg odament a kórházba Reneé felől érdeklődni, kijelentették nekik, hogy semmit sem mondanak el az állapotáról és örökre vége minden baráti és partneri kapcsolatnak köztük. Ezzel az Íjász csapat gyakorlatilag megszűnt létezni és újra felállt az Eredeti Íjász Csapat, az OTA. Ennyiben szuper az egész, na de milyen áron?! A végén, pedig csak felbukkant az a pfúúú... már nem mondom ki milyen Szirén is! De most nem értettem, hogy csak kitalálta, hogy megszökött onnan, vagy megzavarodott vagy nem tudom. Először azt hittem lehet emlékezetét veszti a sokktól, a láztól, a sérüléseitől, vagy így akar új erőre kapni, az a hapsi tuti majd elszállítja őt egy kórházba, hát majd kiderül...

Jaa és Corto Maltese egy igen meghatározó helyszín marad asszem az Arrow-ban, folyamatosan... Ja, az viszont nagyon mókás volt, hogy Oliver-t Zöld Íjászként autóba ülve láthattuk végre először, amit ráadásul Digg vezetett és mondja neki, hogy nem hiába vette fel őt sofőrnek 6 évvel ezelőtt. xd Mondjuk az anyja vette fel anno. :D Mindegy. Felicity-re is, hogy vigyázott Digg, - igazi jó testőr, vigyázzunk a polgármesterre és annak nejére is - "Mondd, be vagy kötve?" :D Mondjuk Oliver felhúzhatta volna a csuklyát a fejére, hiába volt sötét, de mégis, valami reflektor miatt egy sofőr furcsán nézhetett volna, hogy a polgármester zöld ruhában ott ül egy kocsi hátsó ülésén.. xd

Én erre a részre, nem is tudom hány pontot adjak... Őszintén. Izgalmasnak nagyon izgalmas volt és komolyan örülök az OTA-nak, de azt mondom legyen egy 7 pont a 10-ből. A sok rossz dolog lehúzta, de azért mégis ott van az OTA ereje, ott van, hogy végre Thea is nagyobb szerephez jutott, Felicity és Oliver még mindig házasok és mindketten élnek, stb.

Remélem tetszett, én most kicsit furán fogalmaztam és furán is érzem magam, de még emésztem a sokkot, amit a rész okozott. Már amikor tudtam miről fog szólni, rettegtem nekikezdeni, de muszáj volt...

(C) ARROWOLICITY.GP

Első sneak peek az új részből! - Spoiler!

2018.03.01. 18:42, Piper

Csodálatosan szép márciusi hónapot mindenkinek, igaz nem kéne ennyire hideg idővel indulnia, de hát ez az időjárás folyton csak megtréfál bennünket. Nos, most amiért már igen jól látjátok ilyen "korán" jelentkezem, az, hogy már meg is kaptuk az első betekintőt az éjszakai részből. Ebben Dinah és Oliver éles szembenállása megkezdődik, amiért az egyik fél ugyebár a Fekete Szirént meg akarja menteni, míg a másik el akarja tiporni... Ti kinek szurkoltok? /morbid volt. :F/

Spoiler! - Új promoképek az elkövetkezendő részekből!

2018.02.28. 22:13, Piper

Halihó! Búcsúzzunk most el közösen a februártól és köszöntsük az igen hidegre sikerülő márciust, - öltözzetek fel jól éjszakára is és fűtést be!! pedig még emlékszem tavaly ilyenkor milyen jó idő volt... - néhány friss spoileres promóképpel melyeket az alábbi és az alábbi linkekre kattintva már meg is tekinthettek. Ugyanis jó pár képet kaptunk a készítőktől. És ne feledjétek amerikai idő szerint már holnap, magyar idő szerint, viszont péntektől újra folytatódik kedvenc sorozatunk!

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human