~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 16. rész - "The Thanatos Guild" 

Az egész csapatot váratlanul éri Nyssa hirtelen felbukkanása a bunkerben, aki azért jött, hogy Thea-t figyelmeztesse arra, nem bújhat ki az apja öröksége alól. Ugyanis egy eltökélt és hű Liga harcos rálelt Thea-ra, aki addig nem hagyja el Star City-t, amíg meg nem kapja, akiért jött. Ha kell még vér is folyik, de Thea a Démon Örököse kell legyen... The CW: 2018. március 29. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

5 mélyreható ok amiért csak irányelv legyen a képregény és ne fordítás!

2015.06.08. 16:51, Piper

Ezúttal egy kicsit más vizekre evezünk... Találtam egy nagyon kis helyes elemzést a neten. Egy leányzó véleménye, aki végre kapott az alkalmon és leírja azt, hogy miért is lenne jobb a sorozat, ha az irányelveknél maradunk és nem az őrült ragaszkodáshoz a képregények tekintetében. Nagyon jó meglátásai vannak. Kíváncsi leszek én is a véleményetekre! Amennyire én megértettem a szöveget azt kell, hogy mondjam tökéletesen egyetértek ezzel a csajjal! Nagyon igaza van! Most megpróbáltam összeszedni a cikk lényegét nektek, bár egy kicsit meggyűlt a gondom a fordítással, nem volt egyszerű magyarosítani, két fordítóval kellett dolgoznom hozzá.

Rengeteg néző akik anno 2012-ben elkezdték ezt a sorozatot nézni, még csak azt sem tudták, hogy valójában a Zöld Íjász egyfajta adaptációja. Egyszerűen csak élvezték a showt. Különösen az első két szezon volt képregényszűz. Aztán jött a harmadik évad, ahol minden eddigi realizmust szinte kiöltek a showból és megpróbáltak a képregény felé kanyarodni. Az Arrow showja mindig akkor működött a legjobban, amikor a nézők és a készítők inkább csak egyfajta alkalmazkodáshoz ragaszkodtak és nem a szó szerinti fordításhoz. Most pedig íme 5 igen mélyreható ok, amiért inkább irányelvek kell legyenek a képregénybeli történések, mint a sorozat szabályozói!

5. Nincs kötelező vagy kívánt házi feladat

A televízió egy önálló médiumnak számít. Akár a chliffhangerek, akár a crossoverek, az Arrow, mind megpróbálták a nézőket a képernyő elé csábítani, nem pedig az a cél, hogy egyből felmenjünk a Wikipédiára és menézzünk egy karakterjellemzést, aki az adott epizódban éppen megjelent. Jó néhány sorozat úgy lett megírva, hogy a saját lábán is meg tudjon állni.
Részben próbált az Arrow is kitartani a képregények mellett, hogy elégedettek legyen a nézők egy része, amúgy látványosan nyomon követhesse.
A show megpróbált atéren túlzottan ragaszkodni a képregényhez, hogy bevezessék valahogy a Lazarus Gödröt és a Kanári Sikolyt.
A flashbackek próbálják bizonyítani azt, hogy ez a sorozat képes önmagát is elvezetni.  A sorozat képes a saját feltételeire támaszkodni. Az első olyan ok, amiért felesleges olyan szorosan a képregényekhez kötődni.

4. A karakterek sorsa

Mindig a része a mókának a sorozatok történelmében, hogy a karakterek különböző módon fejlődjenek és változzanak. Ott van például Felicity és Diggle. Oliver valójában talán sosem gondolta volna, hogy egyszer szüksége lesz majd két ilyen mértékű segítségre. Ennek a két karakternek a megformálása változást hozott. Olivernél működött ez a fajta átalakítás. Miért is ne működhetne valaki másnál is?
Pl. Laurel Lance.
Kezdetben még ő volt a romantikus szál egyik tagja, a jogvédelem harcosa, majd az alkohol rabja és végül a mókás Fekete Kanári. Az egész jellemét feladta, hogy végül ő válhasson a harmadik szezonban Fekete Kanárivá.

3. A fókuszban Oliver Queen

Az Arrow show vezetője nyilvánvalóan Oliver Queen. És ez nem csak azért van, mert ő helyes póló nélkül, mert fantasztikus színész, vagy mert rengeteg kemény munka van a show mögött, hanem azért mert ez az Arrowról szól. Nem is lehet kérdés, kiről kell leginkább szólnia a sorozatnak.

Sajnos azonban a harmadik évad úgy döntött, inkább másra helyezi a fókuszt. Így sokkal több szerep jutott Ray Palmernek, Laurel Lancenek, Roy Harpernek. A komikusabb karakterek helyett, inkább Oliver Queenre kellett volna fókuszálni. Ezzel másokat népszerűsítettek a harmadik évadban, míg Oliver picit háttérbe szorult. A sorozatot nem Arrow barátainak hívják, vagy hasonlók, hanem Arrownak. (Korábban amúgy én is valami ilyesmit mondtam.) Az, hogy a képregényekben így festenek a karakterek, nem kell ugyanúgy kinézniük a sorozatban is.

2. A tervek változnak

Több vaskalapos képregényrajongó most leginkább a Batman-hez hasonlítja az Arrowot, mert hogy Ra's megjelenése, a Lazarus Pit , Ra's lányának a házassága Oliverrel. Stb. Valóban annyira nem dicséretes ez az íróktól, de hát ez a két univerzum teljesen más! De hát az Arrow nem Batman. Oliver Queen pedig egyáltalán nem Bruce Wayne!

1. EZ EGY FELDOLGOZÁS, EGY ÁTDOLGOZÁS EGY ADAPTÁCIÓ

Nem hiába írtam nagy betűvel!

Mint már a Game of Thrones-ból is tudhatjuk, egyszerűen nem elég ennyi könyvbéli anyag feldolgozásához ennyi röpke idő.
Az pedig, hogy ennyi képregényévet belesűríthessünk az Arrowba, gyakorlatilag lehetetlen! Az Arrow és Green Arrow tükörfordítása elképzelhetetlen! Szinte egy egész DC univerzumot kéne újraindítani. Elengedhetetlen tehát, hogy a karakterek életébe változások lépjenek.
És a legfontosabb!! A DC képregénybeli Oliver Queen, nem az Arrowbeli Oliver Queen, a DC képregénybeli Dinah Laurel Lance, nem az Arrowbeli Dinah Laurel Lance, ahogy az ottani főgonoszok sorsa sem egyezik meg a sorozatbeli karakterük sorsával. Ráadásul Felicity Smoak is valaki teljesen más volt, John Diggle-ről pedig nem is beszélve! Ez a karakter MÉG CSAK NEM IS LÉTEZETT SOSEM a képregényekben, a legújabb kiadásokig! Talán a legegyszerűbb módja annak, hogy élvezhessük a show varázsát, hogy elfogadjuk azt, amit az adaptáció nyújt és nem ragaszkodunk elfogultan a képregénybeli történésekhez!

Tökéletesen egyetértek! És ahogy most írom negyedszerre, vagy ötödszörre, ha nekem képregény kell bemegyek egy boltba és megveszem, vagy utánanézek a neten! Ha pedig én egy sorozatot akarok nézni, elvárom, hogy valami újat mutasson, hogy legyen benne izgalom és ne unalom, hogy előre tudjam az egésznek a kimenetelét és a végét!!

És valóban, az egyik fő oka, amiért reménykedhetünk az OlicityEndgameben, az az, hogy Oliver Queen képregénybeli világa a közelében sincsen az Arrowbeli Oliver Queen sorsához! És igen! Áldom a napot, hogy nem ragaszkodik úgy a képregényekhez a sorozat, hiszen megfosztottak volna minket az Olicity örömtől és a csodálatos Diggle-től, akiket millióan zártunk a szívünkbe világszerte! És igen ez az én +2 okom!

Forrás: &

Új negyedik évados spoilerek - Marc ismét válaszolt és néhány conos hír

2015.06.08. 09:13, Piper

Szép derült napocskát kívánok ismét mindenkinek! Kicsit ismét kutakodtam a neten, szaftos infók után és néhány nagyon aranyos dolgot találtam, plusz végre Marc ismét adott nekünk egy kis löketet, hogy könnyebb legyen a várakozás októberig!

Twitteren terjeng egy nagyon aranyos kis megjegyzés. Valami olyasmit takar, hogy Emily szívesen látná, - valószínűleg elképzelhető, hogy megtörténhet, mert asszem Marc is smiley-zta - hogy Oliver hogyan főzicskél Felicitynek.

Marc viccelődött vele, hogy Oliver kész találkozni Felicity húgával. Valószínűleg még kapunk Sara múltjából betekintőt és lehet a Nyssara kapcsolat létrejöttét is megismerhetjük és Malcolm életének ezen szakaszát is! Marc tisztában van azzal, hogy a Felicitys apa szálat amennyire titkolták, olyan sokáig kell elhúzniuk most a negyedik évadban. Könnyen elképzelhető, hogy McKennát is viszontláthatjuk még. Agyondicsérték az Olicity kapcsolatot, egyesek. Köszönik Marcnak, hogy összehozta végre Felicityt és Olivert. Valaki végre rákérdezett arra is, hogy miért volt olyan jelentős a második évad első részében az a maszk amit pl. Felicity is meglátott a szigeten és keresztbe volt szúrva egy nyillal. Marc erre azt válaszolta, hogy nézzük meg a második évad finálé részét, gondolom itt arra céloz amikor főhősünk keresztülszúrta Slade szemét és ennek volt az "előszele". Mivel tudjuk semmi sem véletlen ebben a soriban! Éppen ezért kell résen legyünk a 4x01-nél, nagy eséllyel megmutatja mi lesz a fináléban is! (Ezt most én mondom.) A 3x19-ben Roy búcsúzását picit megvágták. Emily ezt mondta a hétvégi rendezvényen. Most rákérdeztek Marcnál a dologra, aki azt mondta valóban egy picit megvagdosták a jelenetet. Reméljük viszontláthatjuk majd a törölteknél! Márpedig a romantika kell az Arrowba! Marc megköszönte, hogy így gondoljuk!

Forrás: # #

David Ramsey - Spoilerek az új évadhoz Super Heroes Con 2015 Párizs

2015.06.07. 22:29, Piper

Juhéj. Ma volt Emily és David panele, illetve Willa és Colton panelje. Egyelőre Davidtől kaptunk némi spoilert a 4. évad kapcsán. Nézzük is Digglenk jövőjét.

- A harmadik évad volt a leggyengébb azon a téren, hogy mindenki számára kijutott bőven a szorongásokból, ezért a negyedik évad egy kicsit világosabb tónusú lesz majd!
- Lyla lesz az Argus feje!
- Diggle nagy eséllyel megbocsát majd Olivernek a tettei miatt, hiszen végülis már három éve dolgoznak együtt, de elképzelhető a bizalom terén még némileg Olivernek mutatnia kell majd valamit.
- A szezon elején a város védelméért kell harcolnia a párosunk nélkül.
- Ha jól értelmezem valami nagy rossz fog jönni a negyedik évadban, aminek köze van Felicity apjához és Diggle bátyjához.
- David Ramsey tökéletes napjait a 4 éves kisfia tölti ki, ha jól értelmeztem. :) (Nem is tudtam, hogy David is apuka. Ez nekem új.)

Forrás: #

Interjú Emily Bett Rickardsszal a 4. évadról - SHC Párizs 2015 extra!

2015.06.07. 16:57, Piper

Találtam egy nagyon hosszú interjút Emily-vel a hétvégi párizsi események kapcsán. A szépséges színésznő válaszolt néhány rajongó égető kérdésére.

- Emily úgy gondolja benne van a pakliban egy apa-lánya géniusz összecsapás is. (így értelmeztem)
- Diggle valószínűleg nehezen tudná feldolgozni a tényt, hogy Felicity édesapja a bátyja gyilkosa.
- Felicity tisztában van vele, hogy az apja annak idején elhagyta őt, de ha Digg utánamenne, talán aggódna. (Valami ilyesmi.)
- Emily és Stephen nem is dolgoztak együtt az Atomos-jeleneten, Stephen Brandon dublőrével volt ott és Emily csak állt abban a páncélban és mosolygott.
- A negyedik évados forgatásokat július 13-án kezdik el. (bár ezt már eddig is tudhattuk)
- Emilynek teljesen megváltozott az élete a 3 év alatt. Túl sok ideje semmire sem jut. Csupán az anyukájára, a kutyusára és a legjobb barátjára. (Gondolom az Colton.) És még mindig ugyanabban az apartmanban él. (Mint Felicity is. Bár ő most szerintem Oliverrel összeköltözik a hírek alapján.)

Hátha valaki kibogoz még valamit, nekem ennyi sikerült, forrásunk: #

Kértem egy kis segítséget a fordításhoz, ha megkapom a fordítást és kihagytam esetleg valamit még, azt pótolom ígérem. De nekem most ennyit sikerült megértenem. Szerintem már ez is elég lényeges volt.

SHC - Újabb cuki hírek az eseményről!

2015.06.07. 10:05, Piper

Eltelt egy nap és ismét kaptunk néhány nem is kevés megmosolyogtató pillanatot és cukiságot a tegnapi nappal kapcsolatban.

- Az imént feltettem egy fanvideót, amikor kezdődik az esemény, ha jól értelmezem mindegyik színész megköszöni, hogy ennyien eljöttek.
- David és Colton is csináltak videót. Coltoné elérhető a hivatalos facebook lapján és Emily-vel és Daviddel közös csoportképe is! Katt!

- Emily és Stephen talán még szenvedélyesebb rajongóik az Olicitynek mint maguk a fanok. XD Hát ez haláli, pedig nálam jobban kevesen rajonganak értük!
- Aztán az egyik rajongó volt olyan bátor, hogy megkérje Felicitynk kezét egy fotó erejéig és felhúzta a lány ujjára azt a gyűrűt, amit Olivernek már illő lenne. XD Erről van is egy fotó. Természetesen már érkeznek a funny fanmunkák, ahol Oliver börtönbe kerül...
- Az alábbi linken egy rövidke bulirészletet tekinthettek meg, ami az eseményhez kapcsolódott, ún. "The Verdant Party" és egy rajongó osztotta meg, ahol együtt bulizik, - legalábbis gondolom ő lehetett - Emilyvel és Coltonnal. Hm.. de jó neki! 
# Itt most dejóóó lenne arra következtetni, hogy majd Felicity és Oliver együtt vezetnék a Verdantot, mondjuk Theaval, tök jó lenne.
- Ezenkívül végre megtaláltam a teljes Emily és Colton panel összefoglalóját!! Nézzük mik is derültek ki akkor pontosan...
- Emily elmondta, hogy rengeteget beszéltek Stephennel a szexjelenetről, mert nem akarták azt, hogy csak egy amolyan tipikus egyszerű szerelmes jelenet legyen. Ők komolyan gondolták azt, hogy átadják magukat a szerelemnek és a szenvedélynek. "Felicity és Oliver lelke itt egyesült!" Ó anyám ettől meghaltam!!!
- Felicity abban az esetben indulna el a gonoszság útján, ha valami nagyon szörnyű traumatikus élmény érné őt, vagy elárulnák. Azt hiszem Emily valami ilyesmit mondott. De amúgy örül, ha megtartja a fényt és a humorérzékét a lány. Hát én azért remélem nem lesz gondosz Hercegnőnkből! Ha egy időre mégis, Oliver biztosan visszahozza őt. Mondjuk egyszer lehet megjátsszák és akkor meglátjuk végre Oliver is mekkora fényt jelent Felicitynek, mert ez egy tökéletes párhuzam lehetne!
- Ugyebár tudjuk, hogy megkérdezték Emily-t, Felicity mikor szeretett bele igazán Oliverbe?! A lány erre azt válaszolta, hogy "köztük mindig is volt valamilyen szikra", de talán akkor amikor megijedt, hogy elveszítheti a férfit az 1x14-ben.

- Ha jól értem Felicitynek nem okozna problémát, hogy Connor létezik, csupán az bántaná, hogy egy újabb titok lenne. Meg azt hiszem a gyerekvállalással sem lenne gond. Felicity brilliáns anyuka lenne.
- A sorozatban Felicity Doctor Who fan, a valóságban ha jól értettem Emily tesója az.
- Éésss!! Végre megkaptuk a Felicity-Atom ruha titkot is!!! Emily elmondta, hogy annyira nagy volt a jelmez, hogy egy hockeyjelmezt kellett viselnie és utána jött rá valahogyan a felső rész. Na itt nem egészen tudtam értelmezni, de ha minden igaz szinte az egész jelenetet Brandon dublőrével vették fel, mert egyformán magas kellett legyen Brandon-nel. Viccesre sikeredett a jelenet. De aki jobb angolos, annak most leírtam ide is a szöveget, valaki értelmezze. :D

Emily talked about the Olicity scene in which Felicity is wearing the ATOM suit. The suit was too big, so she had to wear hockey armor and could only wear the top part. So, "Stephen was working with Brandon’s stunt double, a 6’5” beautiful man. I would be saying that “I would kiss you right now” but I was standing like 20 feet away but he had to be looking at Mike (the stunt double) because it had to be Mike's height to look like Brandon's height. So Stephen was like "I can’t tell you I love you" he was kinda like crying. It was not a scripted I love you, it had to be in his eyes. It totally looks, you know, looks great." She was mocking him on set, clearly at the look on her face. She wishes they had recorded the whole thing because it was so funny. 
- És... Emily és Colton eljátszották a "Szépség és Szörnyeteg" teáscsésze táncát. xD Ezt láttam is, jópofa volt.

Amúgy Colton Emilyvel és Daviddel közös képét mindössze kb. háromnegyed órája posztolta, de gondolom tegnapi kép lehetett. + Az alábbi forrásoknál kaptunk egy jó hosszú Emily interjút is, a rajongók tettek fel neki kérdéseket, ha jól értem ezt is még fordítom nektek a mai nap folyamán! Egyébként a franciák szinte mind egytől-egyig óriási Olicity-mániások, szóval nagyon boldogok voltak. Ezért van ennyi Olicity-s hír, gondolom. De ennek mi nagyon örülünk. Egyébként még hasonló elfogultak, a spanyol fanok is! Szerencsére Európa szinte teljesen Olicity-s, még pl. a németek között is akadnak szép számmal Olicitysek. Pedig ők aztán ezen a téren nagyon "szigorúak". Világot hódít ez a páros, nem véletlen! <33

Források: & & & & & and @BruneAdamsberg

 

Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok