~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~
History

 

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..


Kiemelt cserék:

    
    
     
  

 
Közvéleménykutatás
Értékelj, kérlek...
Mennyire vagy megelégedve a lappal (dizi, frissek, modulok, szerkesztő)?

Tökéletes minden, kifogástalan, kedvenc oldalam! <3
Gyakran látogatom, nagyon tetszik!
Láttam már rosszabbat is, hidd el!
Ezt nevezed te lapnak?
Kérlek, inkább hagyjuk!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Chat

 
Next episode
Amerika:
6x01 - Fallout (Évadnyitó)

Hőseink öt kegyetlen és pokoli év után 2017 őszén ismét visszatérnek közénk. Star City ezúttal nem volt fenyegetve, annál inkább a csapatunk és a Lian Yu. Most, hogy Oliver múltja a végéhez ért és a sziget nincs többé, valami egészen új veszi kezdetét. Olivernek ettől az évtől kezdve nem csak a legnagyobb gonoszsággal kell megküzdenie, de felelősségteljes apaként is helyt kell majd állnia. Mindeközben már megerősödött és tanult a hibáiból, olyannyira, hogy talán megérett a pillanat végre, amikor elszánja magát arra a lépésre, hogy Felicity-vel örök időre összeköthesse az életét férj és feleségként. A hatodik évben végre sikerülhet Olivernek összeegyeztetnie két énjét és így maga mellett tudhatja legnagyobb szerelmét és kisfiát is egyszerre, Felicity pedig talán hamarosan egy újabb gyermekkel ajándékozza majd meg őt, amire már mind a ketten oly régóta várnak...

2017. október 12.  (csütörtök) The CW
Magyarország:
4x12 Valamit Valamiért

Felicitynek most egy nem mindennapi gonosztevővel kell felvennie a harcot, hiszen a csapatban egyedül csak ő képes megfékezni azokat a gonosztevőket, akik az elméjükkel próbálják meg rettegésben tartani a várost. Az Íjász csapat nem kis meglepetésére Roy visszatérésének is ehhez a titokzatos illetőnek van köze. Mindeközben Felicity családi ügyei tovább bonyolódnak a munkahelyi problémái mellett, amikor édesapját véli felfedezni a színen. Szerencsére azonban a céges előadása jól sikerül és az apjával való találkozás sem rázza meg őt túlságosan...

2017. július 16. vasárnap 23:00 [Cool TV]

 

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Modulozgatás

2015.04.24. 21:24, Piper

Nos. Hát kb. már valami 3 órája agyalok egy új modulötleten, - ugyanis hétvégre már megvan a modulötlet, viszont mára is ki szerettem volna találni valamit, ami esetleg nagyon érdekes lehet - ismét előtört belőlem a töriőrültségem és most az egyiptomi mitológiával találtam egy nagyon érdekes hasonlatot, ami tökéletesen beleillik kedvenceink szerelmi történetébe. Nem másról olvashattok most, mint Ízisz Istennő és Ozirisz Isten kettősségéről és, hogy ez hogyan jelenik meg az Olicity-ben. Ha ezt a vonalat követjük, elengedhetetlen lesz a kis Hórusz megszületése, akivel létrejöhet a Háromistenség, az igazi egyesülés! Nos nem tudom van-e ennek így valóságalapja a kapcsolatukat tekintve, de rengeteg párhuzamot véltem felfedezni és ki tudja, talán egy újabb ok az OlicityEndgamere! Mindenesetre kattints,  ha fel akarod tárni a mágikus egyiptomi Olicity rejtélyt!

Lord Mesánk ismét csodásat alkotott - Elnézném órákig!

2015.04.24. 18:09, Piper
Kép másodlagos forrása: smoakandarrow.tumbrl.com

Spoilerek és válaszok - Marc tollából

2015.04.24. 17:44, Piper

Hoztam egy kis finomságot Oilcity-vel és Arrow-val kapcsolatban, ugyanis tegnap éjjel lement az új rész és ismét megjöttek a rajongói áradatok is! Sokan imádták a részt!

Megkérdezték Marc-tól, van-e rá némi remény, hogy kapunk még egy kis hosszabb betekintést is az Olicity-szexbe, Marc azt válaszolta ez a teljes vágatlan verzió volt (sajnos)! Laurel reptéri jelenetét ki kellett vágni, - asszem Thea-val kapcsolatban - mert egy műsoridő 42 perces és mindent nem tudnak beleszűkíteni, sajnos időben el kell dönteniük, mi kerüljön bele az adott heti részbe és mi maradhat ki belőle! Most emellett döntöttek! Megkérdezték Marc-ot, hogy lehet h Oliverre nem emlékezett, az apját meg szereti! Erre Marc annyit válaszolt, hogy a gödör eleinte még teljesen összezavarta szegény Thea fejét. Az esküvő a 3x22. részben lesz. Ezaz!!! Tudtam, hogy nem csak én vettem észre! Egy rajongó megemlítette Felicity vállán a golyónyomot, Marc nagyon örült, hogy valaki szemfüles volt és észrevette! Twitteren én már tegnap posztoltam ezt, épp ezen gondolkodtam más észreveszi-e és igen, juppy! Ja és a rajongó azt üzeni Marcnak, hogy nagyon szereti, mert az apróságok a mindenei az ilyen sorozatokban és ezt most megadták neki és nagyon köszöni. Valaki agyonáradozta milyen jó is volt az Olicity-love pillanat, tutii sokan templomi köszönetet mondanak ezért (vagy valami hasonlót írt, én igen majd vasárnap ezért is) meg valamit még a férjéről mondott a rajongó. Marc megköszönte a kedves szavakat és megadta a szám címét, amit twitteren elérhetnek a rajongók. Amúgy asszem azt írta a leányzó, hogy hasonlított ahhoz a 2x23-as "I love you!"-hoz, mármint a dal! Nekem Blake Neely-re a Mentalista zenéit dobta ki a youtube. 

Hát ennyi lenne most dióhéjban, sajnos több választ nem kaptunk! Egyszóval asszem elég pozitív visszajelzéseket kaptak a készítők a résszel kapcsolatban, ez nekünk csak öröm! Egy valaki említette csupán, de ő is a flashbacke-kel kapcsolatban, hogy kicsit lehetnének már izgalmasabbak is. Nekem mondjuk így is tetszenek. De jobban szeretem az olyan részeket, amiket nem csak a flashback tesz ki teljesen.

Fordítottam: #

Arrow 3x22 This is Your Sword - Hivatalos Epizódismertető

2015.04.24. 16:51, Piper

No, sziasztok hazaértem! Végre ismételten hétvége van! De jó! Lesz most bőven időm, a lapjaimra szerencsére! Sok friss is várható majd ismét a hétvégén. Most viszont elhoztam nektek a 3x22. rész hivatalos epizódismertetőjét, ugyanis pont ma gondolkodtam ezen a buszon ülve, hogy már éppen ideje lenne, ha megjelenne. Apropó, azt hittem már sosem érek haza, nem találjátok ki milyen kalandos buszos utazásom volt....

Nagyon nem tetszik nekem ez az epizódismertető! Ráadásul Felicitynkről nem is írnak, ami nekem picit furi, de biztos szerepelni fog, mert ez lesz Brandon Routh (hála az Égnek) legutolsó Arrowos szereplése, szal tutira Felicity és érintett lesz a búcsúzásakor. Mondjuk Thea-Royos fejezet tetszik!

AL-SAH-HIM MEGKEZDI AZ UTOLSÓ SZAKASZÁT A FELEMELKEDÉSÉNEK THEA ÉS ROY PEDIG ÚJRA ÖSSZEJÖNNEK - Al-Sah-Him hamarosan teljesen befejezi az átalakulását, mindössze két feladat marad hátra a végső Ra's Al Ghul-lá válásához. Nyssa néhány sokkoló hírt kap az apjától. Malcolm meglepő ajánlatot tesz az Arrow-csapatnak, miközben Thea elmegy Roy-jal.

Remélem mindent jól fordítottam! Mit gondoltok Olivernek sikerül az átalakulás? Őszintén remélem, hogy nem, főleg a kövi rész címéből ítélve! Azt is el tudom képzelni, hogy mégis sikerül és lehet pont pl. Felicity lesz az, aki megkéri Barry-t, hogy forgassa vissza az időt, mert így örökre elveszti Olivert, vagy hasonló...

Az esküvő pedig nálam kettő párosra szűkült! Nyssa & Oliver; Thea & Roy!!

És te jó ég! Köszönjük szépen! A tegnapi nap folyamán (amire kivételesen számítottam), ismét rekordot döntöttünk látogatottság terén, ugyanis összesen 511-en voltatok kíváncsiak az új frissekre, nagyon szépen köszönjük! Ez óriási szám! Ezzel közel 400-as átlaglátogatottságra ugrottunk, ami óriásiii!! Köszönjük, mercy, thank you, danke schön, gracías!!! 

Forrás: #

Felicity a Ra's Al Ghulok leszármazottja? - Teóriám

2015.04.23. 17:24, Piper

Az alábbi bejegyzésben egy saját teóriámról olvashattok, ami Felicity és Ra' jelenetét látva született meg a fejemben és egy érdekes kép állt össze bennem. Nem tudom feltűnt-e a mondat amit Ra' mondott Felicity-nek, - "Hatalmas tűz lobog benned, már értem miért szeret úgy Oliver!"- vagy az amilyen melegséggel beszélt a lányhoz, ahogy csak neki mesélt eddig egyedül a családjáról és, hogy már előbb ismerte Felicity-t, mint a lány őt??! Nem érdekes ez egy picit? Simán megfenyegethette volna Felicity-t és nem kéne eltűrje egy ekkora hatalommal bíró férfi, hogy egy "egyszerű, semmirekellő" halandó csak így lehordja őt! Ehhez képest nem bántotta a lányt, sőt még azt is megadta neki, hogy együtt tölthesse az éjszakát a Szívszerelmével! Ezeket a jeleket megfigyelve született meg bennem az alábbi teória, amit a tovább mögött olvashattok...

 

A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG