~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 3. rész - Next of Kin

Miután Diggle elfogadta Oliver kérését és megpróbál ő lenni az új Zöld Íjász, a döntésük fenekestül felforgatja az egész csapat harmóniáját. Kérdés vajon Digg tud e boldogulni az íjászattal a sérülése következtében? Mindeközben pedig Felicity és Oliver kapcsolata egy újabb szintre emelkedik, miután Oliver egy titokzatos meglepetéssel kedveskedik szerelmének. De vajon mit kaphatott Felicity, amiért Olivert egy csókkal jutalmazta? Talán egy kulcsot a lakáshoz és így végre Williammel együtt hárman egy családot alkothatnak? Jövő héten kiderül! Várjuk együtt az új epizódot! Tartsatok velünk addig is! The CW: 2017. október 26. csütörtök

Magyarország:

5. évad 9. rész - Kísért a múlt

A karácsonyi epizód nem várt drámai meglepetésekkel ajándékozza meg nézőit. Az ünnepi partin Felicity új barátjával, Billy-vel jelenik meg. Oliver számára így egyértelművé válik, hogy el kell fogadnia, ők ketten egy párt alkotnak. Susan pedig Oliver-hez igyekszik közelebb kerülni. Miközben az Olicity páros felidézi egy régi közös emlékét egymásról. Felicity azért igyekszik boldognak tűnni Billy oldalán, ám Prométheusz kegyetlen tervének következtében elveszti a jelenlegi párját, miközben a gondok csak tovább tetőznek a halottnak hitt Laurel Lance felbukkanásával...  Cool TV: 2017. október 21. szombat 14:05

 


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

1 perces ultrakirály promo a 3. évad utolsó részéhez! - Barry így már minden világos!

2015.05.07. 20:48, Piper

Arrow 3. évad finálé - 3x23 legfrissebb promóképek és végre Olicity esély!

2015.05.07. 20:35, Piper

 

 

Katt a továbbra még több képért!!

Bombajóhír!!! - Megnyílt a legelső magyar Emily Bett Rickards rajongói lap!!

2015.05.07. 20:21, Piper

Így igaz, nem csal a szemetek!! Most egy óriási hírt szeretnék bejelenteni nektek! Ugyanis egyik kedves szerkesztőbarátnőm, Klauu, akit nagyon imádok végre megnyitotta az ELSŐ kizárólag Emily Bett Rickards-szal foglalkozó magyar rajongói lapot!! Én momentán olyan boldog vagyok, hogy madarat lehetne velem fogatni! Azt hiszem, mi mind sűrű látogatói leszünk a honlapjának, ami már most a partneroldalunk lett! Sok sikert Klauu és reméljük nagyon hosszú élete lesz a lapnak! A képre kattintva elérhetitek, kérlek nézzétek meg, megéri!! Gyönyörű és igényes dizi és oldi egy még gyönyörűbb színésznőről! Természetesen Felicity Smoak karakteréről nála is találhattok infót, mivel ez Emily legfontosabb és leghíresebb tv-s szerepe, ami meghozta számára a világsikert, mint első komoly főszerepe, Stephen Amell oldalán!

3x22 Ez a te kardod - Szerkesztői kritika

2015.05.07. 14:00, Piper

Ismét jelentkezem a szokásos heti értékelőmmel! Ez a rész, hiába okozott sok szívfájdalmat nekem, nekünk, mégis valami AtomistenienJÓvolt!! Pár jelzővel illetve: Lehengerlő, Varázslatos, Izgalmas, Érzelmes, Szomorú, Örömteli, Hihetetlen, Szívszorító, Szenvedélyes, Kellemes, Remek és Tökéletes! És édes Istenem, alig akarom elfogadni, hogy ez már a 3. évad utolsóelőtti része volt és jövő héten már itt a fergeteges finálé! Hát mi lesz velem így októberig?! Legalább itt lesz a lap, ti és a spoilerek! Lesz miről beszélgetnünk, bőven! Most pedig lapozz tovább! 

Teóriáim a fináléra - Kivel mi fog történni a jövő héten?

2015.05.07. 11:58, Piper

Ugyan még nem láttam végig az utolsó előtti részét a 3. évadnak, mégis a legfontosabb történéseket igyekeztem megnézni és egy részét értettem is. Ezek alapján összeállítottam az én kis teóriámat a fináléra! Ne vegyétek készpénznek, de elképzelhető lehet a jövőre nézve!

Felicity és Oliver jövője

Úgy hiszem, Oliver visszafog térni a promóból ítélve. Viszont látszólag Felicitynek óriási a szívfájdalma, tekintve, - mégha Oliver meg is játszotta a rosszfiút - képes lett volna a börtönben meghalni őket, az állítólagos Alpha-Omega "vírustól". Ez egy kicsit mély nyomot üthetett a lányba. Mégis úgy gondolom a szerelme nem szűnt meg Oliver felé, ezért ugyan nehezen, de Oliver sikerül újra visszanyerje majd a lány bizalmát, mondjuk azzal a gyönyörű porshes-naplementés romantikus utazással. Aztán úgy hiszem ugyebár Palmer átadja Felicitynek a céget, Felicity felajánlja Oliver-nek, hogy újra visszatérhet az elnöki székbe, ha szeretne és mondjuk kettő vezérigazgató lenne az új cégnél. Itt most több elnevezés is szóba jöhet akár. Smoak Technologies; Queen Technologies; Smoak-Queen Technologies; Queen-Smoak Technologies; vagy akár a régi név visszatérhet, mint Queen vagy Smoak Solidaded. Itt eltudnák képzelni egy olyan teóriát, hogy az irodában romantikázik a páros és ekkor betör a "rendőrség" valami értelmetlen indokkal "letartóztatják" Felicityt és ez ellen Oliver nem tehet semmit, mivel hivatalos iratoknak tűnnek, amit bemutatnak a lány ellen. Oliver kétségbeesik és teljesen összetörik, hogy Felicityt "elhurcolják". Ekkor megláthajtuk, hogy valójában a lány nem a rendőrségre kerül, hanem ráhúznak egy amolyan "zsákocskát" a fejére. És amikor leveszik róla és Felicity ijedten kinyitja a szemeit, felnéz az "elkövetőre", aztán csak ennyit mond: "Apa?" A zárójelnenete lehetne a 3. évadnak, ahogy a HIVE hatalmas vezére előlép és ennyit mond: "Jó újra látni téged, kislányom!" És egy hatalmas gonosz vigyorral elsötétülne a képernyő és belobbanna az Arrow lógó! 

Mit várok a 4. évadban ettől a száltól?

Romantika. Romantika és még több romantika! De ezenkívül úgy gondolnám Olivernek bőven meglenne azzal a gondja, hogyan szabadítsa ki szerelmét az apósa fogságából és hogyan ártson annak a férfinak, aki a szerelme apja?! Ráadásul biztosra veszem, hogy vagy Felicity erős amolyan "apucis" befolyásolás alá kerül és emiatt összekaphat Oliverrel. Vagy az apja miatt valami nagy hibát követ el és emiatt letargikus állapotba kerül egy időre és talán még Olivert sem akarja látni egy ideig. Vagy, valami irdatlan nagy főszerephez fog jutni Felicity és minden tudására szüksége lesz, hogy diadalt arathasson az apja felett, akit esetlegesen akár gyűlölhet is majd! Felicity lenne az évad központja, hiszen nélküle a többiek nem túl sokra fognak menni, mert ide már nem elég a harctudás, ide annál sokkal több fog kelleni! Aztán hát remélem Olicityből ekkor sem lesz hiány és talán még egy esküvőt, vagy egy még kellemesebb dolgot is láthatunk majd velük kapcsolatban, ha már sokan arra tippelnek, a család lesz a fő téma... (Bővebb kifejtésem, a múltkori Felicitys teóriámnál!!) Azt viszont érzem, ha lesz is Olicity az elején itt sem fog túl könnyen működni a boldogságuk, hiszen az Arrowban sosem tart a boldogság 2 percnél tovább, de úgy hiszem a szerelmük elég elég erős ahhoz, hogy a rájuk váró további még nagyobb akadályokat is legyőzhessék, amik a boldogságuk közé férkőzhet majd, etekintetben akár Damian Dark képében...

Ez a személyes elemzés irdatlan hosszúra sikeredett, szal ha kíváncsi vagy a többi karakterről mit gondolok és mit várok tőlük, katt a továbbra!!

 

ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen