~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. szerda (október 16. csütörtök MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Most már hivatalos! - ITT A 7. ÉVAD!

2018.04.03. 20:05, Piper

ÉÉÉÉsss végreeee! Megkaptuk azt a képet, amit olyannyira imádunk minden egyes évben! Ezúttal pedig még Emily is csatlakozott! <3 A srácok egy közös képpel jelezték, hogy ősztől megindul az új szezon, ami most már sajnos Willa állandó szerepe nélkül, de legalább még simán van esély, hogy néha Coltonnal és Kath-el együtt visszatérnek. :) Volt olyan cikk ami már arról írt, hogy egyre közelebb kerülnek a 10 évadot is megírt Smallville-hez ezek után. :D Jaj, annyira boldogok vagyunk, remélem mindannyian egyetértetek, nem csupán a hozzám hasonló kemény mag! :D

Dave instagramján lettem figyelmes a szenzációs hírre!! (ja és ami szuper, nézzétek mindenki viseli a jeggyűrűjét a mostani forgatások alatt, így Olicity és Dyla téren is minden oké, szerencsére.) Dave ezt fűzte a fotóhoz: "Köszönjük szépen mindenki! Indul a 7. évad. A mi csodálatos rajongóinknak köszönhetően vált mindez lehetővé! Gyerünk hát!" [Katt a képre a teljes méretért!]

Húsvéti frissek 2. részlet - 7. évad hivatalosan bejelentve!

2018.04.02. 22:07, Piper

Szebb ajándékot nem is kaphattunk volna Húsvét hétfőre. Nincs igazam? Ugyanis úgy tűnik a 7. évad most már végérvényesen is megerősítésre került. Bár konkrét dátum még nincsen, leginkább elképzelhető kezdés: 2018. október 11. lesz, ha igaz az egy csütörtöki nap. Tekintve, hogy most már magyar idő szerint péntekenként láthatjuk a legújabb részeket. Kellemes Húsvétot mindenkinek! XX

Húsvéti frissek 1. részlet - Interjúk és fordítások! ERŐSEN SPOILERES TARTALOM!

2018.04.01. 22:04, Piper

Nos ez most nem áprilisi tréfa! Drága Riceom végre meghozta nekünk a videó, - és interjúfordítást. Ezt mellékeltem nektek. Én pedig hozom a holnapi húsvéti frisseket. Először is ugye emlékeztek a múltkori Stephenes interjúra, aminek kiraktam a videóját?! Nos, most itt van a teljes magyar fordítása, köszönjük drága barátnőmnek, VIGYÁZZ, VAN ÁM SPOILER:

Riporter: "Szóval,beszéljünk az Arrowról aminek épp szünete van,és ez a rajongókat szomorúvá teszi. Nincs semmi hírünk rólatok."
Stephen: "Szóval Colton Hayden és én visszatértünk, általában jó vagyok ezekben,de jelenleg fogalmam sincs,hogy hol maradt abba történet. :D"
Riporter: "Nem muszáj élő adásban elmondd,nem akarlak kirúgatni!"
Stephen: "Én sem! :D Nagyon sok dolog történik éppen, már majdnem a végére értünk Roy Harper sztorijának, aki csak néhány epizód erejéig van velünk,és már nincs messze a finálé sem, ami Oliver és Diggle közé éket vert problémával indul,ami elég nehéz lesz Oliver számára,mert Diggle az egyetlen olyan tagja az Arrow csapatnak aki nem hagyta el őt sosem azelőtt. Rene kilépett, és Dinah kilépett, Curtis is kilépett már. Dig pedig mindig is egy olyan ember volt aki az ő támasza volt, mint Felicity, ezért eléggé rosszul fogja érinteni őket."
Riporter: "
Posztoltál néhány képet a forgatásokról, ami azt hiszem a rajongókat az őrületbe kergeti, elkezdtek elméletek gyártani, spekulálni.. ezt mind azért csináltad, hogy kicsit ingereld őket?"
Stephen: "Nem, egyáltalán nem akartam őket ingerelni ezzel, de nagyon szeretem látni, hogy mindig tévednek az elméleteiket illetően, ezek a fotók egy Oliver centrikus epizód után kerültek ki, ez az epizód arról szól, hogy Oliver nem érti miért lépnek ki a csapattagjai... azért mert ő egy rossz vezető, vagy mert a saját problémáival küzd éppen,stb."
Riporter: "Nagyon szeretem látni a gyönyörű kislányodról a képeket, ahogy segít a forgatásoknál a sminked elkészülésében, és nagyon-nagyon jó munkát végez. Talán egy nap sminkes lesz belőle!"
Stephen: "Talán egy nap az lesz, mindig segít nekem, segít a zöld ragasztószalaggal megjelölni hogy hol kell állnom pontosan egy jelenetnél, és hozza olyankor a saját rózsaszín ragasztószalagját, bejelöli a sajátját. Fogja a babáját,és közben a kamerával is foglalkozik... :)"
Riporter: "Igen,a lányod nagyon élvezi azt,hogy ott lehetek a forgatásokon. Vannak olyan szülők itt Hollywoodban akik igyekeznek távol tartani a gyermekeiket ettől a világtól inkább, de mi van ha a gyermeked olyan szeretne lenni mint Te?"

Stephen: "Én is színész vagyok, az anyukája is színész, imád ott lenni a forgatásokon, Ha a világ legunalmasabb irodai munkája lenne az enyém, jelen pillanatban akkor azt is utánozna azt hiszem. Cassandra és én megtanultuk azt, hogy addig amíg nem csinál semmi törvénybe ütközőt, addig nem hiszem, hogy meg kéne ebben állítani. Néha mikor erről beszélek Cassandra rám kiabál, hogy addig nem amíg el nem éri a megfelelő kort."
Riporter: "A szemeid csak úgy csillognak mikor a családodról beszélsz, nemrég tértél vissza egy utazásról a családoddal ahol végre kicsit kikapcsolódtatok. Mennyire fontosak ezek a pillanatok amiket a családoddal tölthetsz, csak rájuk koncentrálhatsz és kicsit feltöltődhetsz?"
Stephen: "1 évben 23 epizódot készítünk el, és ez a sorozat különbözik a többi szuperhős sorozattól, mert ebben a sorozatban nincs a szereplőknek szuper ereje,amik mind digitálisan készülnek. A mi sorozatunk nem ilyen. Én 09:30-kor Vancouverben vagyok,és hajnal 3-ig forgattam tegnap is.szóval elég sok napfelkeltét láttam már Vancouverben, de hogy az eredeti kérdésnél maradjak, igen,...amennyi időt csak lehet szeretek a családommal tölteni, és kikapcsolódni."

Itt pedig egy korábban már ígért pici spoileres tartalmi összefoglaló a 18. részről és ami utána következik, egy picit már előrevetítve a lehetséges 7. évadra. (Amit még ekkor pontosan nem tudhattunk biztosra, azonban húsvét hétfőn, mint kiderült valószínűleg már biztosan be van rendelve, így megnyugodhatunk. Erről a hétfői posztban értesülhettek majd bővebben, ami vagy aznap vagy kedden kerül fel a legújabb frissel együtt. Mert ez most nem kis munka volt.)

Ott maradt abba a történt,hogy Oliver találkozott a múltjából egy szellemmel , amely megváltoztatta a nézetét. A téma fókuszában Oliver családja volt ebben az évadban, és ez az epizód meg fogja határozni a következő évad irányát, miről is fog szólni. Stephen nyilatkozata: "Nagyon szerettem Jack-el játszani, Ő egy nagyon jó színész, Nagyon rendesek voltak velünk a rendezők, mert engedték, hogy Jack és én kitaláljuk, hogyan játsszuk el a közös jeleneteinket, hogy nagyon érzékeny, és emberséges lehessen. Oliver és William kapcsolata nagyon sok dolgot változtatott meg Oliverben mindörökre. Nem tudom, hogyan alakulnak majd a dolgok, de nem lehet most csak úgy kitörölni, hogy van egy fia... Felicitynek is meg kell majd birkóznia ezzel,és az új évadban érkezik Dragon az új gonosztevő, akiről egyelőre Oliver nem is tud, vagy nem is nyilatkozhat még…" XCX

(C) ARROWOLICITY.GP

Kellemes Húsvétot kívánunk egy kis sajátos meglepivel! :)

2018.03.31. 20:10, Piper

2018.03.31. 13:59, Piper

Hűűű!! Azta! Sziasztok! Bocsi, hogy picit megkéstem, de most végre itt vagyok! Végre visszatért a sori, remélem már több szünetre nem megy!! Nem is tudom, hol kezdjem! Eléggé érdekes egy rész érkezett húsvéti ajándéknak. Sajnos ismét alig volt benne Olicity, viszont amik történtek, az valamennyire kárpótolt, ugyanis kb. majdnem végigmosolyogtam az egész részt és az akciójelenetek, a titkok és a megoldások, fantasztikusak voltak! Összességében remek kis epizódnak mondható! INNENTŐL SPOILER!

Ja igen, még mielőtt elkezdeném, engedjétek meg kérlek, hogy mindenkinek utólag is boldog nagypénteket és előre is boldog húsvétot és tavaszi szünetet kívánjak. Nem tudom nálatok hogyan ment, de nekünk csütörtökig volt tanítás, így tulajdonképpen igazán hétfőtől kezdődik a szünetünk, a péntek amúgy is megjár (nekem mondjuk alapból is minden péntek ünnep szerencsére :D), a hétvége az meg hétvége, szóval kb. egy hét ajándékba jön. Tök jó ez. Na tehát, akkor kezdjük is el a legelején.

Jó látni azt, hogy Curtis néha oldalba löki Dinah-t és célozgat arra, hogy nem ártana újra talán csatlakozni a csapathoz, pl. Thea búcsúbuliján említi meg, hogy milyen jó lett volna, ha meghívják őket is és ahogy látom Felicity-vel még mindig üzlettársak maradtak. Hm. Talán még nincs minden remény veszve. Bár igazán élvezem az OTA pillanatokat. Thea búcsúbulija amúgy egyszerre volt édes és romantikus, nagyon tetszett.

Ami még inkább vigyort csalt az arcomra, hogy végre ismét egy teljes részen át bőven kijutott Nyssa-nak is a jelenetekből. Annyira imádom, mikor Kathrina visszatér a sorozatba időnként és még jobban örülök, hogy nem nyírták ki az ő karakterét sem a szigeten. A vége viszont zseniális volt, EGEK!! Annyira izgalmas, hogy Thea úgy döntött besegít a térképpel Nyssa-nak és még Roy is velük tart, ez a hármas csapat, eskü szívesen megnézném egy új Arrow spin-offként is. :D Remélem kapunk majd róla hírt, hogy hol tart a Nyssa-Thea-Roy nyomozás. Ugyebár előzményként tudnunk kell, hogy a Ligabéli történeteket szerencsére még mindig nem zárták le, eléggé izgalmas (már csak szakmai ártalom miatt is számomra :D) az, hogy ilyen ősi rejtélyeket belevisznek ezzel kapcs a soriba. De annyira éreztem, hogy Thea vére fogja kirajzolni a térképet, mert ő a Démon igazi Örököse. Malcolm pedig eléggé undorító trükkökhöz tud folyamodni olykor, mint anno is a bőr alatti ellenszer vagy mi, meg most a baktériumokkal átitatott térkép, pfuuu még a hideg is kirázott. De nagyon eszes! Thea roppant ügyes harcos még mindig, ahogy elbánt Athene-vel, azért látszik, hogy figyelt arra, amit az apja tanított neki. És tök jó, hogy rájött arra, hogy nem tud elszakadni ettől az élettől, hiába is akar újat kezdeni, neki ez a sorsa, hogy az apja hibáit helyrehozza és a "helyébe lépjen", persze jóval más értelemben. Annyira kíváncsi leszek, legalább említésképpen talán beszél majd arról egymás közt a csapat, hogy Theaék hármasa éppen hol tart a nyomozásban. Ez meg azért odavágott a padlóhoz, hogy még 3 Lazarus kút is van a világon azon kívül, amivel Sara-t is visszahozták, a fene! De most mi lesz, minden szerettüket megint visszahozzák vagy tanultak a hibából?! Igaz lehet nem is volt akkora hiba, mert Sara végül is a régi énjében éledhetett újjá... Hajrá, kis csapat nagyon fogok szorítani mindenesetre, és mondom remek lenne ez egy újabb kis sorozatnak. Kat, Will és Colton főszereplésével. :D Ezt az új vonalat szerintem többnyire valóban azért hozhatták bele, mert egy kicsit már lefáradtak a színészek és akartak egy kis pihenőt, - ahogy korábban Willától már hallhattuk - így viszont, ha úgy döntenek vállalják a visszatérést, akármikor visszajöhetnek, örülök, hogy ezt választották a készítők és nem azt, hogy mindet megölik.

Tök édi volt, ahogy Curtis mindig gondoskodik René kislányáról. Zoé olyan cuki! *-* Sajnálom, hogy Wilddogot most nem láthattuk, csak hallottunk róla. Reméljük felépül gyorsan és majd a "főcsapattal" is meglesz az a nagy béke a fináléra. Dinah elég tűrhető volt a részben, most nem hajtotta semmilyen bosszú, - vagy legalábbis annyira nem látszott - csak végezte a dolgát.

A kedvencem azonban mindenképp az volt a részben, ami miatt nem tudtam megállni az állandó mosolyt, ahogy Nyssa mindig húzta Felicity-t. :D Meg már Oliver-nek is kínos volt az egész. Meg behaltam, mikor elkezdi Felicity-nek: "Feleségtársam". xd Felicity meg hogy féltékenykedett folyton. Jaj, de zabáltam őket. :D:D Olyan mókásak voltak, ráadásul Nyssa be is vallotta Oliver-nek, épp azért csinálja, mert olyan szórakoztató Felicity reakciója. :'D Felicity tényleg übercuki volt, Emily-nél jobban őt soha senki nem tudná alakítani, az már tuti! <3 Igazi kis tehetség. Cukik voltak a hármas pillanataik. De azért a végén Nyssa csak érvénytelenítette hivatalosan is a ligabeli nászukat Oliverrel, annak meg fülig ért a szája, hogy milyen szép nászajándékot kapott azzal a tőrrel. :D Jaj imádom Felicity-t, Nyssa-t, meg Oliver-t is. :'D Felicity meg valóban remek matematikus, ahogy rájött a rejtélyre és még Roy is besegített. :D

Tök jó volt továbbá, ez az ötös nyomozás és a végén Thea tanácsa Oliver-nek, hogy ne álltassa Digg-et azzal, hogy megkaphatja a zöld ruhát, mivel a férfi rájött, hogy csak úgy tud egész lenni, ha mindig viseli a jelmezt, ez teszi őt jobb emberré és erre a húga is rávilágította őt. Egyébként tuti lesz valami zűr, mert a kövi előzetestől nagyon megijedtem, ugyanis összetűznek emiatt a "probléma" miatt Oliver és Digg sajnos ismét. Jaj, de félek, mi lesz itt, remélem semmi komoly baj. Ahogy láttam, Felicity is aggódni fog...

Továbbá már Athene nagyon idegesített, örültem, hogy Thea végre kinyírta (pontosítok nem örökre nyírta ki, csak ideiglenesen!!) és imádtam, hogy Nyssa így szereti a barátait, hogy egyből elment és megmentette őket és besegített nekik. Továbbá nagyon szeretem, hogy Thea így szereti az unokaöccsét és Oliver édes volt, ahogy a fia előtt nem akart beégni. :) Oh és jól figyeltünk a töriórákon. :))) Mindenesetre Thea nekem nagyon hiányozni fog azért, imádtam őt, főleg a Felicity-vel közös pillanatokat! :'((( De bízom benne, hogy így azért még visszatér, ha más nem az unokahúga születésére... :P

Mindenesetre szuper egy epizód volt, tényleg. Annyira imádkoztam, hogy vigyék bele a két feleséges sztorit, úgy éreztem, hogy ezen majd sokat mosolygunk és ha most olvasod ezt kedves remete, láthatod, hogy valóra vált a kívánságunk. :'D

Szuper, tőlem azért megérdemli a 10 pontot ez a rész! Maximális!

(C) ARROWOLICITY.GP

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!