~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Green promo - Arrow spoiler!

2018.01.22. 23:45, Piper

2018.01.21. 18:43, Piper
Spoiler!!

Szép estét mindenkinek és jó étvágyat a vacsihoz. Ma egy kis Arrowversés hírrel készültem nektek, hogy lázban tartsam a lappal az egész DC-világ kedvelőit is. Úgy tűnik egy általunk már lassan megszokottnak elkönyvelt karatker a 'The Flash' nagytesóból csatlakozik a kistesó LOT-hoz. Azaz, aki megkedvelte Wally karakterét, nem kell szomorkodnia, - vagy megijednie - pusztán csak annyiról van szó, hogy ezentúl az Arrowverse egy másik területén fog besegíteni a szuperül nagyra nőtt Arrow-birodalom tagjainak. :)

Jómagam nagyon szeretem a kissrácot, bár még le vagyok ragadva a 3. évad közepénél, de hamarosan be is hozzuk a lemaradásunkat a többivel együtt. Így örülök azért, hogy Wally velünk marad még remélhetőleg jó sokáig. Egy német oldalon találtam ezt a spoileres infót és máris közlöm veletek a cikk lényegét. Lássuk csak.

Az Arrowverséről pontosan tudjuk, hogy mennyi sorozatot foglal magába, kezdve az anyuka 'Arrow'-tól, egészen a legkisebb 'Supergirl' sorozatig. Most azonban az egyik tesó, - nevezetesen a 'The Flash' sorozat - immáron állandóvá vált karaktere kilép a sorozatból és a 'Legends of Tomorrow' csapatát fogja tovább erősíteni. Figyelem spoiler következik! Wally West tehát amellett, hogy Barry Allen fogadott kisöccsét játssza, még Flash másodhegedűs szerepét is betölti. Hála Istennek, nem arról van szó, hogy vége lenne az Arrowversének, hanem Wally West, - akit Keiynan Lonsdale formál meg - most elhagyja az anyasorozatát és a 'LOT' szárnyai alatt születik majd újjá, mint egy újabb lényeges főszereplő. Bizonyára vele egy szupererővel fog majd gazdagodni a sorozat, amelyet már korábban láthattunk, mint 'Gyorsuló'. 

A 'LOT' spin-off sorozat producere, Phil Klemmer így nyilatkozott erről az 'Entertainment Weekly'-nek:

"Csodálatos volt együtt dolgozni Keiynan-nal a 3. évadunk nyitányában, - epizód, melyben tapasztaltuk, Central Cityben a 2. és 3. évad során Nick Zanos, Nate Heywood bűnözővel küzdött. Amikor a karaktere a 'Flash'- ben egy jó időre elment, miután a családját elhanyagolta és elhidegült a csapattól, tudtuk, hogy tökéletesen illeszkedne a 'LOT'-ba."

Keiynan Lonsdale karaktere Wally West-ként, még a második évadban lett bevezetve, mint Iris West kisöccse és Joe West eltitkolt fia. Mint egy tehetséges mérnökhallgató, - az új tesó szerepe mellett - hatékony tagja lett, mind a csapatnak és pótolhatatlan része, mind a családnak. A 3. évad során láthattuk, hogy Savitar által a felszínre tört, Wally eltitkolt vágya arról, hogy szuperhős szeretne lenni, így született meg a "Kid Flash" karaktere. Wally identitáskrízise közrejátszott a váltásban, miután Barry-t sikerült visszahozni.

Azoknak a rajongóknak, akik nem követik a 'Legends of Tomorrow' sorozatot, igazán nehéz lesz hozzászokniuk a váltáshoz, hiszen Wally-t nem fogjuk még egyszer már látni a Flash-ben, hanem majd a legközelebbi 2018. február 19-i epizódban fog feltűnni, immáron a Legendsben. Hivatalosan a 3. évad 13. részében fog debütálni most már az új otthonául szolgáló "Holnap Legendái" című sorozatban! 

Forrás: moviepilot.de

Nos lehet erre a lépésre egyrészt Victor miatt is szükség volt. Meg amúgy is, ki tudja így lehet még izgalmasabb pillanatoknak lehetünk majd szem, - és fültanúi a cseppet sem uncsi Arrowversében. :) Bár Wally szerintem a Flash-nek egy fontos kiegészítője volt, de hát talán majd megszokjuk az új köntösét is...

Rajongói nyitány - Arrow 4. évad

2018.01.21. 18:20, Piper

Ezt muszáj meglesnetek Lelkeim! <3 Szerintem ragyogó munkára vall. :) Az OTA-val a főszerepben, aztán a többiek. :D Ez még a 4. évados nyitányra készült.

6. évad 11. rész - We Fall

2018.01.20. 23:34, Piper
Előzetes magyar fordítással! Spoiler!

"A város támadás alatt van."
"Fogalmunk sincs arról, Cayden James hol támad majd legközelebb."
"Autók, daruk, liftek ölnek embereket az egész városban."
"Ezek mind ártatlan emberek."
"Ez Ön miatt van, így fog majd szenvedni."
/"Jövő hét csütörtöktől újra Arrow a CW-n."/

2018.01.19. 14:44, Piper
SPOILER!!!

Na, sajnálom a másnapos megosztást, de tegnap hamar kidőltem. :D Lefárasztott a hét, hiába na... Van ilyen. Ugyanakkor volt szerencsém már tegnap megnézni a legújabb részt, mert nem tagadom, hogy alig bírtam kivárni ezt a jó sok hetet, főleg, hogy már házasok a kedvenceink. Istenem, de jó ezt leírni! Ez a rész, - attól független, hogy alig volt benne közös momentum - lenyűgözött. Úgy érzem Cayden nagyon kezd belejönni a gonoszkodásba...

Kezdjük is rögtön a legelején. Ez a banda, egyre jobban utálom őket. Kis gerinctelen szörnyeteg, mindegyik egytől-egyig. Furcsa volt ismét találkozni egy Bertinelli-vel, hosszú idő után. És bár azt hittem, őt kedvelni fogom, amiért szövetkezett Oliver-rel, végül csak kibújt a Bertniellis szög a zsákból. Igaz lehet ez betudható azzal, hogy Cayden az egyetemista lányával fenyegette a hapsit. (Remélem Vadásznő is visszatér majd, márcsak azért is, mert kíváncsi leszek az Olicity házasságos reakciójára. Plusz külön tetszett, hogy így akartak egy hajót is nevezni, vagy mit: "Vadásznő".)

A következőben, bár sajnáltam, hogy a csapat szétment, mégis mondanom sem kell, hogy mennyire imádtam az OTA-s jeleneteket. Végre egy kicsit visszakaptuk őket és ahogy Oliver is említette Diggnek: "Minden veled, velem és Felcity-vel kezdődött, maradjon is így." Jól tudjuk, hogy korábban ezt már Laurel-nek is elejtette egyszer a második évad során. Nos, egyre inkább kezdem azt érezni, az íróknak ezzel céljuk van. Még hozzá az, hogy valamilyen formában, csak ők hárman maradnak majd a végén és azért bízom benne, hogy nem olyan módon, hogy mindenki más halott lesz. Bár ha ők hárman életben maradnak és egymás mellett továbbra is, talán még azt is kibírom, bár könnyek nélkül tuti nem!

Curtis-t imádtam, - ahogy mindig is - most különösen, hiszen addig nem nyugodott, amíg Diggnek nem hozott össze egy olyan chipet, amivel végre nem kell izgulnia a kézremegése miatt. És a fene, ami bevált Felicity-nél, most a rész végére megtudtuk, hogy szerencsére Diggnél is és végre visszakaptuk kedvenc feketénket, oh de örültem én ennek. <3 ÉS IGEN HÖLGYEIM ÉS URAIM DRÁGA JOHN DIGGLE-K VÉGRE VISSZATÉRT KÖZÉNK!! Digg az egyik mindenem a sorozatban! Már csak az előzetes miatt féltem, amit láthattunk korábban... :'(

Olicity tekintetben, ugyan nem volt romantikus momentum, de vicces annál inkább. Különösen azon nevettem jókorát, mikor Felicity megint oda-oda bökött a kis férjecskének, hogy egy Bertinelli-vel tud, akivel a férje ágyba bújt, de annak nem lett jó vége. xd Azt hittem szakadok! Vagy valami ilyesmi volt a lefolyás, de nagyon jól jött ki, főleg Oliver ábrázata. :D Aztán már terelte is a témát tovább. Szóval Felicity-nek ebben a részben is nagyon ott voltak a beszólásai és szerintem páratlan és utánozhatatlan egy dolog volt ismét, amit a rész alatt művelt zseniség terén.

Nagyon tetszett az is, hogy Felicity, - és figyelem, ismét neki köszönhetjük! - zseniálisan rájött arra, - Digg chipje miatt - hogy bepoloskázták őket. Így kitűnő volt az az ötlet az OTA-tól, hogy egy ideig az ARGUS központot használják és csak a megtévesztés miatt térjenek időnként vissza a bunkerbe. Látszólag Caydenéken valamennyire sikerült így túljárniuk.

Tetszett továbbá az is, hogy azért megpróbáltak valamilyen szinten a teljes csapattal együttműködni, igaz Oliver még mindig nagyon neheztel René-re, akitől viszont szerintem nagyon aranyos volt a lelkiismeretfurdalásos sztori... Dinah volt egyedül, akin látszott, hogy nem akarna visszatérni a lehallgatásos sztori miatt, amiért persze Oliver bocsánatot kért tőlük. Sajnáltam szegény lányt amiatt is, hogy meg kellett tudnia Vincent a gonosz csapat tagja. Itt viszont még mindig dühös vagyok, hogy Anatolit is azzá kellett tenni, a sok szép és jó pontból a 6. évad egyik sötét foltja nálam!

Örültem annak is, hogy Thea igyekszik visszatérni a polgármesteri segítőkhöz és talán még a csapatba is besegítene, ha arról lenne szó. Jó volt látni a kis Zoét is, ahogy rajong az apukájáért. Imádtam, hogy így bírja ő is Curtis-t. :D

Digget a sikeres chip miatt olyan jó volt a végén boldognak látni. :D Egy pillanatra viszont megijedtem, amikor Oliver-t majdnem elkapták, de aztán Cayden elengedte. Felicity repülő "katonája" nagyon tetszett, amíg élt. Bár nem tudom, hogy nem-e Curtisé volt, csak most a lány irányította. Jó volt látni, hogy mindketten Oliverrel büszkén viselik a gyűrűiket is. ^^ Az is tetszett, ahogy a végén Felicity egy filmből idéz, hogy ezzel is emelje tovább Oliver önbizalmát, meg ha ki is hagytam valamit, minden tetszett gyakorlatilag a részben. Az pedig külön érdekes volt, hogy így most a nagy csapatból két külön csapat alakult, van az OTA és a TA. :D No erre nagyon kíváncsi leszek!! Egyiknek a bunker és az ARGUS a központja, a másik csapatnak meg a Helix volt titkos búvóhelye. Hát ez milyen találó volt már. :D Bár előbb-utóbb ahogy a forrófejű René és a cuki Curtis, úgy a makacs Dinah is tuti visszatérnek majd az "Ősökhöz". :)

Ha valamit kihagytam, azt is imádtam. :D 10/9 pont, megérdemli. :) Remélem tetszett! Jó éjt!

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~