~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Brandon Routh elárul néhány titkot A.T.O.M-ról illetve Felicity és Ray kapcsolatáról

2015.01.20. 12:19, Piper

No, most hoztam nektek egy igen érdekes cikket az ET-online-tól, ami az új "Hősünkről", Ray Palmer-ről ad egy részletesebb leírást, Brandon elárult néhány titkot a karakteréről. Úgy néz ki egy rövid időre Oliver mellett, más is hősködni szeretne.

A bökkenő csupán annyi , - szerintem - a mi szempontunkból, hogy mindketten ugyanazt a nőt szeretik. Felicity pedig két felé kell szakadjon, hogy segíthessen nekik. Ráadásul Oliver nem hiszem túlságosan örül majd az új hősjelöltnek és, hogy Felicity eltitkolta előle ezt a dolgot...

De akkor lássuk is miről szól a cikk. Egy kicsit átírtam, hogy magyarosabb és érthetőbb legyen. Nem kicsit megszenvedtem vele.

A harmadik évad elején ismerhettük meg a frappáns kiállású, bőbeszédű és remek üzletembert, Ray Palmert, aki felvirágoztatta a Queen műveket, Palmer Technologies-re keresztelve. Palmer nézete jelentősen eltér Oliver-től és remekül megtalálja a hangot Felicity-vel is.

A következő cikkből megtudhatjuk mi lesz Palmer következő lépése. Brandon Routh lerántott néhány leplet, előzetesen.

"Egyes embereknek pozitív, míg másokból negatív érzést vált ki a karakter. Valakit már kezdek megnyerni magamnak."

Ray és Felicity között remek kapcsolat van kialakulóban, legyen munkáról szó, vagy személyes kérdésről. Remek csapatot alkotnak ők ketten.

"Ray-t csak a jó szándék vezérli. Nyilvánvalóan nincs tudomása arról, hogy Felicity és Oliver között milyen érzelmi kapcsolat van. Talán valójában ez teszi őt rosszfiúvá. Az emberek ezért nem szerethetik őt, mert nem tud a dologról."

Oliver nem maradhatott halott, hogy a rosszfiúk uralkodjanak.

"Oliver sokkal nagyobb poklot élt át, mint Ray. Oliver egy igazi, képzett bérgyilkos. Sötétben él, az életéhez hozzátartozik a gyilkolás. Sokkal sötétebb a világról való elképzelése, mint Ray-nek. Az, hogy megölték a szerelmét segített, hogy másképpen lássa a világot Ray, de még mindig amolyan "félig telinek lásd a poharat" típusú srác maradt. Talán ez a naív hozzáállás miatt is vonzódik annyira Felicity-hez, akivel ezekben a tulajdonságokban nagyon hasolnítanak egymásra."

Felicity-t bevette a csapatba.

"Ray nem konkrétan azért vette be Felicity-t az A.T.O.M. projektbe, mert nagyon vonzó nőnek tartja, ő csupán csak egy hasonló géniuszt szeretett volna a csapatba, aki jó tippeket adhat az új találmány megvalósításához."

Lassan hozzászokhatunk majd A.T.O.M.-hoz, talán nem is olyan rossz karakter ő.

"Lassan kezdjük majd megérteni, mit miért csinál. Lesz néhány epizód, ahol majd részletesen elmesél néhány dolgot Felicity-nek. Itt egy kicsit "mélyebb" bizalmi kapcsolatot alakítanak ki egymással.

Valószínűleg Oliver eltűnése miatt, Ray-nek szembe kell nézni hamarabb a rosszfiúkkal, mint gondolta. Valami azt súgja, hogy előbb kéne visszatérni az Íjásznak, mint utóbb. Felicity vajon segíteni fog a projektben?

Szöveg és képi forrás: #1

(C) ARROWOLICITY.GP

9 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2015.01.20. 16:45
Piper

Laurel-nek tényleg jót fog tenni a külön szál. Felicity múltjára én is nagyon kíváncsi vagyok. Lehet vannak akik frászt kapnak a szerelmi háromszögtől, de a rajongók többségének ez kell és kicsit érdekes lenne Oliver részéről, ha megint másba szeretne bele. A nép többségének kell az Olicity, főleg ha hosszú jövőt akarnak. Amúgyis izgalmas a sorozat, valóban, de olvastam fantól, ha megszüntetnék ezt az Olicity-s szálat, elhagyná a sorit. Szerintem az egyik fénypontját adja, ahogy sokak szerint is.

Idézet
2015.01.20. 16:32
evelin

Amennyi ember annyi meglátás :) De mág nem 100% hogy ez lesz a végjáték ;) Sok ember nem a szerelmi története miatt nézi. Hanem mert kiskorbáaan olvasta képregényeket és szimplán megtetszett neki. Meg ha összeakarják hozni őket akkor csinálják meg rendesen. Nagyon sok embert felbosszantott a szerelmi háromszög. Ebben a sorozatban nnics semmi sem kőve vésve mert majdnem mindenki olicitire számit és lehet pont emiatt lesz más a végkifejlett. :D

Olivernek muszály belekapaszkodnia valamibe hogy ne süllyedjen bele a sötétségbe. Az érzelmei zavarosan és viharosan még látszik a törödés laurel felé és tud féltékeny is lenni rá de most jelenleg felicitit szereti. De olyan sok mindenkit szeretett már nagyon hogy nehéz elhinnem hogy ez a kapcsolat sziklaszilárd és tartós lesz.

Laurelt direkt nem spekulálok hisz az írók egy olivertől független hösnőt  akarnak aki képes a saját erejéből elérni a célját. És nem terveztek vele sokáig az első évad után szerelmi történetet mert a karakterfejlődésén volt a hangsúly. Neki elsősorban a fkete kanárinak kell lennie és nem oliver szerelmének. Így ergó külön szálat kapott.

Felicity még olyan mint az elején kedves, naiv,tehetséges és intelligens. De most tapasztalja meg ebben az évadban elöször a gyászt ami mgváltoztat benne vmit. Jobb lenne ha előbb a háttértörténetére koncetrálnának még.

 

Idézet
2015.01.20. 16:21
Piper

Egyrészt igazad van Evelin, másrészt viszont ellent kell mondjak. :D Igaz, hogy Oliver sokkal sötétebben látja a jövőt meg minden, de éppen ezért van ott Felicity, ő az a lány aki miatt még maradt valami emberség Oliver-ben, hiszen szerelmes belé és bármit megtenne a boldogságáért. Felicity tudja egyedül lebeszélni őt az őrültségekről és a helyes útra billenteni. Lehet, hogy hasonlít egymásra Felicity és Ray, de valahogy nincs meg az a szenvedély, kémia és vágy, ami Felicity és Oliver között. Oliver sokkal tapasztaltabb a harc terén is, könnyebben meg tudná védeni Feilcity-t és neki köszönhetően újra szorulna belé emberség és talán rádöbben arra, hogy lehetne újra Oliver Queen is, hiszen meg akarta már korábban is próbálni Felicity miatt. Valóban, üde színfolt Ray is, de ő csak átmeneti időszakig tartózkodik a csapatban és máshogy is áll a dolgokhoz. Igazi hősből, pedig csak egy létezhet. ;) Felicity egyértelműen nem szereti Ray-t és csak azért sodródik közelebb hozzá, mert Oliver még mindig nem hajlandó lépni. De amint Oliver rájön, hogy Felicity nélkül nehezebb lesz, mint gondolta úgy is az Olicity fog teljesülni. Persze elképzelhető, hogy amíg ez nem történik meg, Felicity és Ray kapcsolata mélyebb lesz, de a végén szerintem úgy is Oliver lesz a befutó, ez nem történhet másképpen. :)) 

Idézet
2015.01.20. 15:58
evelin

Szerintem ray és felcity nagyön összeillenének *-* Köztük is van kémia és hasonlóak és képesek egymást megérteni. Szerintem az olicity szép meg minden de túl nagy köztük a szakadék felicity sosem fogja megérteni hogy oliver min ment keresztül egy normális ember sem tudná. Fényt vihet oliver életébe de a szakadék eléggé nagy köztük. Oliver nem tud normális ember lenni és oliverben még tényleg ott a sötétség elég erősen. szerintem idáig objektíven nézve sarah illett hozzá a legjobban de ő ugye meghalt.

Sokan nem szeretik rayt és azzal vádolják hogy elvette oliver cégét de a szemében oliver csak egy milliárdos volt aki a hozzá nem értése miatt elvesztette a céget. És ray jó célra akarta használni nem öncéluan. Szerintem ray karaktere egy üde szinfolt az arrow sötét világában mint felicity :)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról