~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

E-online szavazás! - Szavazzatok Emilyre!

2018.08.25. 09:26, Piper

Sziasztok. Tegnap későig elvoltam, de ma reggel már ide is huppantam, hogy frissítsek nektek. Találtam egy linket, amely egy újabb e-online-os szavazással kapcsolatos, ahol a vezető lady-kről szavazhattok és természetesen az "édes 16" között ott van a mi Emily-nk is. Szóval katt ide és aki igazán szereti őt, szerintem messze megérdemel egy kattot! Hajrá Em! Egyébként érdekes, hogy ebben a fordulóban a riválisa Melissa, aki Supergirl-t játssza. És hamarosan, remélhetőleg új spoilerekkel tudok szolgálni Felicity-ről is a TVLine-nak köszönhetően.

9:34 SPOILER! Beth elárult nekünk némi spoilert a 7. szezonnal kapcsolatban, legalábbis ami Felicity-t illeti. Van itt jó és rossz hír is. Kezdeném a rosszal. Ez arról szól, ami már számunkra nyilvánvaló lehet, miszerint Felicity fogja a legjobban megszenvedni az elkövetkezendő rövid időszakot, ami alatt a férje börtönben csücsül, az összes tag közül. Gondolom ez érthető is. A jó hír viszont, hogy elképzelhető egy hasonló Smoak Technologies, mint amit a LOT-ban is láthattunk, Beth szerint akár már ebben a szezonban hozzákezdhet Felicity valami egészen egyedihez, hát reméljük Curtis-szel majd közösen belevágnak ebbe, tényleg jó lenne... Csak ne ugyanaz legyen persze, mint a LOT-ban,  a végkimenetel. Köszi a hírt TVLine!

Ki mit tud? - A szereplők jártasabbak az Arrowversében mint maguk a megformálóik?

2018.08.23. 20:20, Piper
Sajnos igen! :D

Szép estét mindenkinek. Elnézést, hogy ismét most jelentkezem, de annyira pörgök, pedig azt hittem most egy ideig lesz bőven szabadidőm, hát úgy tűnik így is sok minden a nyakamra hárult. Mentségemre szóljon azért, hogy olyan intenzív angoltanulásba kezdtem és tanfolyamjárásra, hogy ha igaz, hamarosan neki tudok ugrani a nyelvvizsgának is, így pedig ha kicsit még bővítem a szókincsemet, sokkal egyszerűbb lesz nekem is spoilereket fordítani nektek, lényegében értetek is teszem ezt. No, de most itt vagyok és igyekszem újra visszarázódni most már tényleg a mindennapos frissekhez újra. Főleg mivel hamarosan beindul végre a 7. évad és őszintén remélem nem ez az utolsó, mert lövésem sincs, mi lesz velem a kedvenc sorozatom nélkül. Erre most tuti az lenne a válaszotok, majd jön másik, aha de nem olyan egyszerű, az Arrow már az életem része. Egy biztos a holnap a sorozat után is itt lesz gyakori frissekkel és működni fog, bepótlom majd, ami még hiányos a lapon, meg esetleg a színészekről és ha marad még futó sorozat az Arrowversében arról is hozok majd infókat, lesz mivel kitölteni az üres Arrow nélküli éveket, na de ennél még nem tartunk szerencsére.

Nézzük mit is hoztam ma nektek. Van itt egy csudajó kis videó, amit ha jól látom a TVLine csinált - ha igaz még a Comic Con alkalmával - a (majdnem) egész Arrowverse színészbrigádjaival és arról vizsgáltatta őket, vajon mennyire vannak otthon egymás sorozataiban, hát a "Flash-csapat" már rögtön az elején elvérzett. :D

A Flash-csapattól első kérdésként azt kérdezték, hogy mi a neve Oliver fiának, volt ott minden, csak a William nem. Egyébként ciki, de elsőre nekem sem ugrott be. Candice-é tetszett a legjobban: Oliver Queen Jr. :'D A következő kérdés arról szólt a LOT hajónak mi a neve, hát ez telitalálat volt és egyből rávágták. Asszem a következő kérdés arra irányult, hogyan hívják a fedélzeten tartózkodó mesterséges intelligenciát, ezt is sikeresen eltalálták. Az utolsó kérdésnél megint elvéreztek, ami Supergirl-lel volt kapcsolatos.

A következő a Legends-csapat volt és hát ahogy látom William nagyon nehéz név lehet, vagy igen fogós kérdés, mivel még ők is elrontották, de azért az Oliver Jr. itt is befigyelt. Náluk azért a Flash-csapat jobban remekelt. :D Ahogy néztem nagyon nem voltak képbe az anyasorozattal, mert az első Arrow-os kérdést is elrontották. A Supergirl-ös kérdésre helyes választ adtak, melyre "Lena" volt a megfejtés.

Végül jöttek a mi nagy kedvenceink, - Az Arrow-csapat - akik szintén nem a legjobban remekeltek sajnos. :'D Az első kérdésre kiváló volt a válasz, ugyanis tőlük is megkérdezték a LOT hajó nevét, asszem Echo vágta rá rögtön a helyes választ. Aztán Stephen-től majdnem lefordultam a székről, mikor Beatrix-ot mondott. :'D Asszem itt is Gideon volt a kérdés. 

Na is Supergirl-ék hol maradtak? :)

Modulfriss - A szerepcsere

2018.08.20. 23:38, Piper

Sziasztok! Remélem mindenkinek jól telt az ünnep. Elnézést, hogy picit kimaradtam, de cserébe köszönöm a türelmeteket. Ahogy ígértem, végre elkészült a modulfriss és ha tudok kivágni még hozzá egy néhány jó minőségű képet is, akkor még azzal bővítem, illetve tartalombővítést is szánok még a modulba, ahogy bármelyik másikba is, ha éppen eszembe jut valami, ami eddig nem tűnt fel. Addig is mellékeltem hozzá a jelenetet videóban, amit be is linkeltem a modulba. Nekem az egyik legkedvesebb Olicity pillanatom és maga a rész is olyan tökéletes. Katt katt! Plusz tekintsünk meg egy újabb remek Olicity alkotást is, - szerintem egész egyszerűen zseniálisan gyönyörű lett *-* gratuuu az alkotójának!! - hamarosan pedig már hozok ismét egy új videót én is nektek, amit szintén jómagam készítek. Jó éjt nektek drága Olicity nővéreim és fivéreim és Arrow rajongók! ;)

Emily vágya a mini-crossoverekről

2018.08.16. 21:42, Rice & Piper

Köszönjük Rice-nak, megérkezett a fordítás. Ezúttal Emily-vel készült teljes interjú összefoglalót olvashatjátok el, hogyan képzelne el néhány újabb mini-crossovert és mennyiben lenne ez jó a sorozatok folytatását, karakterek életét tekintve...

Forrás: xx

Az Arrow 6.évadának fináléja Oliver börtönbe kerülésével ért véget,de nem ő az egyetlen szereplő aki nem a megfelelő körülmények között ragadt. Oliver börtönbe kerülésével Felicityre hárul Williamről való gondoskodás,mint anyuka,és vezetnie kell az Arrow csapatot is. Nagyon hasonló helyzettel kellett szembenéznie a Flash sorozat egyik szereplőjének,Irisnek a 3. és a 4. évad között, mikor Barry bajban volt.A San Diego comic con során szó volt egy lehetséges "crossover"-ről a Flash és az Arrow között,amely hasznára válna Felicitynek. Emily Bett Rickards:" Úgy gondolom,ha Felicity néha felhívhatná Irist némi tanácsért,az nagyon jó lenne. Úgy érzem,ők ketten sokat dolgoznának együtt. Két külön világban élnek,és csak 1 epizód erejéig úgy tenni,mintha akkor egy világban élnének,nekem nagyon furcsa lenne. Szerintem jóval több ilyen "crossover"-re lenne szükségünk,hívhatnák egymást többször is." Ha bárki is megtudná érteni Felicity-t most,az Iris lenne,hisz ő tudja milyen szeretni egy hőst! A hasonló körülményeik miatt, nagyon sokat tudnának egymásnak segíteni,ráadásul barátok is. Felicity bizalommal hívhatná fel őt segítségért. Természetesen történtek már kisebb "crossover"-ek a sorozatban,Diggle néha elugrott Central City-be,az ominózus King Shark esetnél is Argus helyett. Felicity is járt már Central Cityben Iris eljegyzési buliján,és ki ne emlékezne arra mikor Oliver segített Barry-nek megmenteni Central City-t a tűzvihartól,miközben Olivernek meggyűlt a baja Ra's al Ghul-al. De a találkozásaiknak nem kellene mindig drámainak lenniük, a barátok egyszerűen találkozhatnak is és lóghatnak együtt kicsit. Emily Bett Rickards csatlakozna Echo Kellum-hoz egy miniatűr crossover erejéig. Kellum: Csak egy kis "crossover". Mindenki átjön,együtt játszunk,jól érezzük magunkat,és az élet dolgairól beszélünk. Emily: Nagyon szeretném látni ahogy pizzát esznek,és 1 órán át nézni ahogy mossák a fogukat " 😀 Nem vagyok benne biztos,hogy ez valaha megtörténik,hogy látjuk őket játszani,és pizzát enni anélkül,hogy ne épp golyók repülnének feléjük,vagy félbe ne szakítaná őket pár gonosztevő,de minden esetre mókás lenne egy web sorozatnak. Mindkét sorozatot ugyanott forgatják,miért nem fognak meg két szereplőt és viszik el Star Cityből Central Citybe,hogy kicsit együtt lógjanak? Nos,csak az idő a megmondhatója,hogy ez megtörténik-e. Minden esetre decemberben láthatunk egy Arrow crossover epizódot majd. Batwoman debütál majd a crossover során,mi pedig majd találgathatunk,hogyan is alakul a történet.

Nászút és baba? - Rajongók vs Stemily

2018.08.14. 22:12, Piper

Sziasztok. Picit sűrű a programom a hétre, de biztosan végezni fogok az ígért modulfrissel is. Most azonban megtaláltam a Comic-Conról azt a kivágott interjúkockát, amelyben a riporter Emily-t és Stephen-t a nászútról és a babavárásról faggatja Olicity téren. Lássuk mit szól a párost életre keltő két zseniális teremtés ehhez. Bár Emily és Steve is igazán pajkosan elhesegetik ezeket a gondolatokat én nem hiszek nekik, márcsak az ábrázatukból ítélve sem. :) Ha nem is a 7. szezonban, de ha lesz 8. szezon csak megjátsszák már az írók, ha kell bármeddig várunk rá, csak megtörténjen! Nemigaz? ;)

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto