~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. szerda (október 16. csütörtök MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Thea és Roy - Kivágott jelenet!

2018.06.07. 20:24, Piper

Sziasztok! Nem tudom ezeket láttátok-e, mert nekem új, de találtam néhány kivágott jelenetet az első évadból, majd folyamatosan belinkelem nektek. Ez most éppen egy meghitt, romantikus pillanat Thea és Roy között, akik szerették a Theroy párost, annak igazi csemege lesz!

Kölyök Flash nem folytatja tovább? - Spoiler!

2018.06.06. 22:20, Piper

Sziasztok! Bár most eléggé elmaradtam mind a Flash-sel, mind a Legends-el, mégis igyekszem azért pótolni őket és egy meglepő hírt olvastam. Ugyanis én imádom Wally karakterét és sajnálom, ha kiszáll a színész, mégha remélhetőleg nem is örökre. Most ezzel kapcsolatban hoztam nektek egy szomorú hírt.

Ugyanis Keiynan közölte, hogy itt az ideje, hogy a maga útját járja és már teljes szezonban új tűnik sajnos már többé nem fog megjelenni, mint Kid-Flash. Persze ez nem azt jelenti, hogy időnként ne tűnne majd fel kisegítőként a jó cél érdekében való harcok mellett. Egyébként Keiynan imádta a karakterét, az Arrow-családját és nagyon hálás a készítőknek, amiért ennyire jól megformálták Wally karakterét. Egyébként Keiynan pont most kapott egy főszerepet is egy új filmben, mely a "Love, Simon" címet viseli és hát ahogy elnézem ez sem egy hagyományos és megszokott szerelmi sztori lesz, sőt! Hát reméljük azért Kei még párszor tényleg visszatér majd közénk, hiányozna ha nem így lenne. Biztos vagyok benne, hogy minden filmben meg fogja állni a helyét a továbbiakban is, hiszen elragadóan alakítja Kid-Flash-t is és az új filmjében a karakterét is. Én most csak a legfontosabbakat foglaltam nektek össze, a teljes cikkért, katt!

Ja! És mellesleg a srác többoldalú tehetség, akárcsak Emily, hát csak nézzétek meg a videoklippjét, eskü nem is tudtam, hogy énekel, van saját videoklippje és főleg, hogy ennyire jól! Le a kalappal a srác előtt, de komolyan. További sok sikert kívánunk Kei!

Emily Bett interjú - Mit várhatunk a 7. évadban? Spoiler!

2018.06.05. 11:09, Piper

Sziasztok drágák! Köszönöm szépen a türelmeteket, egyik szemem sír a másik boldog, mert boldog vagyok hiszen hivatalosan is lediplomáztam, de valószínűleg néhány tizeddel lecsúsztam a 4-sről, bár ez még kiderül, de nem baj, legalább megvan. :) (Pontosítok, mégis megkaptam és nagyon boldog vagyok, éppen hogy átcsúsztam a 4-sre! :D) Egyik tételem könnyű volt, a másik nehéz és a védésem is totál elizgultam. De sebaj, itt a kezemben hamarosan és ez a lényeg, aztán végre összevethetem az OKJ-kal. :D Na most már itt leszek és itt is maradok veletek. Köszönöm a türelmeteket! Addig is drága barátném (Rice) elkészítette nekünk a beígért Emily interjút és nagyon köszönöm neki, ugyan picit későn hozom, mert már korábban kész lett vele, de remélem ettől még aktuális lesz számotokra. És ígérem ilyen hosszú időre már csupán akkor tűnök el, ha hosszú időre nyaralni megyek, vagy ne adj Isten tényleg valami nagyon rossz dolog történik. Mellékelten pedig kaptunk egy gyönyörű Stemily-s rajongói alkotást egy külföldi rajongótól, csodás a barátságuk, ez annyira jó! ^^ Egy valamit nem értek, nem tudom örüljek-e vagy valami történt, de hogy hogy ilyen sokan látogatjátok az oldalt, úgy hogy most el kellett köszönnöm egy hétre?! :D Amúgy köszönöm, de nem értem, furi. :D Ennyi még sosem volt a látogatottság. :D

Az Arrow sorozat egyik főszereplője, Emily Bett Rickards megosztja velünk Felicityvel kapcsolatos reményeit a 7. évadra vonatkozóan. Star City egy egészen más hely lesz, mikor visszatér a sorozat a 7. évaddal. Leginkább azért, mert Oliver Queen nem maszk mögé bújva fog harcolni tovább a bűnözés ellen, hanem egy bárpult mögött fog tevékenykedni. Természetesen szomorú lesz Olivert elszigetelve látni a szeretteitől, de ez egyben rengeteg új lehetőséget is ad a többi karakter számára, hogy jobban megismerhessük a történetüket. Digglenek el kell döntenie majd,hogy továbbra is maszk mögé bújva harcol-e bűnözők ellen avagy sem. Az új Arrow csapatnak meg kell barátkoznia az eredeti Arrow csapattal ahhoz,hogy együttes erővel vehessék fel újra a harcot a bűnözés ellen. Még Roy Harpernek is lesz egy egészen új történetszála, amellyel meg kapjuk a magyarázatot, hogyan is lesz ő újra teljes tagja az Arrow csapatnak ismét. Az a karakter akinek a története a leginkább izgalomban tart minket az Felicity Smoak. Ő most egy egy egyedülálló szülő,hiszen a férjétől el van zárva. Több rajongó szeretné,ha a következő évadban Olicity baba születne. De Emily Bett Rickards ezt egészen másképp gondolja…

Emily: "Nem tudom, hogy most ez lenne-e a legérdekesebb szál Felicity-t illetően. Úgy gondolom,hogy ennél ő többet érdemelne. Ez most talán elvinné a történetet egy rossz irányba. Most inkább fel kéne vennie szemtől-szemben a harcot a gonosztevőkkel. Igazság szerint, Felicity karakterének adni egy igazi gonosztevőt, a rajongók számára maga lenne a mennyország, mint a 3. évad során, amikor Felicity volt szerelme bűnözővé vált, és megtudhattuk ennek a folyamatnak a háttértörténetét is. Plusz egy olyan gazember, akinek nincsen semmilyen kötődése Oliverhez és az új Arrow csapathoz új lendületet vinne a sorozat történetébe."

A másik opció természetesen az lenne,ha Smoak technológiai vonalat vinnék bele a történetbe. A „Legends of Tomorrow” egyik epizódjában a legendák utaztak a jövőbe,ahol a Palmer Technologies nevű céget átnevezték Smoak Technoliges-re, Felicity Palmer halála után átvette a cégnél a vezetést. Néhány rajongó akkor úgy gondolta, hogy ez lesz a legújabb történetszála az Arrow sorozatnak. Emily Bett Rickards szerint mivel ez a jövőben játszódik, így ez is egy lehetséges szál a történetben. De nem kell tudnunk előre mi történik pontosan a jövőben. Sokkal élvezetesebb az út során rájönni arra,hogy például a Helix Dynamics ösztönözte-e a Smoak vállaltot? Mit fognak kezdeni vele? Mi a céljuk vele? Hogyan jutottak el odáig,mi a szándékuk?

Emily: "Azt gondolom,hogy ez egy érdekes beszélgetés lenne ,és Curtis és Felicity is ezt próbálják kitalálni a Helix Dynamics-al. Lehetséges,hogy Curtis és Felicity együtt alapítanak céget? Mind nagyon szeretjük Curtis és Felicity barátságát."

Akárhogy is alakul, Emily szerint az írók szokás szerint briliáns munkát végeztek az új évad megírásakor,és ez nekünk éppen elég,hogy tudjuk nagyszerű évad vár ránk.

Forrás: xx

Fanfest képek! - HVFF London 2018

2018.05.29. 23:30, Piper

Kedves látogatóink! Amint túl vagyok a "kivégzésen" már hozom is nektek a spoilereket, amennyiben találok a Londoni Fanfestről kapcsolatban, max megkérdem Nessie barátnőmet, aki olyan szerencsés, hogy már többször is eljuthatott ilyen eseményre, de meg is érdemli, talán egyszer majd én is kijutok. :) Aztán hamarosan jelentkezünk az Emily interjúval is és akkor jövő héttől már újra aktív leszek, köszönöm a megértéseteket! <3 Szép estét mindenkinek és hétfőn szurkoljatok!

Stephen Amell interjú - Minden más lesz a 7. évadban spoiler!

2018.05.23. 22:54, Piper

Itt van az a bizonyos videó, amiben nyilatkozik arról Stephen, hogy bizonyos dolgok változni fognak a 7. évadra. Én hirtelen nem találtam meg, de előtte már láttam azt a jelenetet, amiben a bébiről is kérdik és eléggé furcsa az a "nem", akkor is kötöm az ebet a karóhoz, szerintem rosszul hazudik... :'D

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!